depky
katchenka ::
hehe..
navrhnem to vrchnosti!
to by byl sqoutik
Witch :: myslis neco jako osada Fiftaku ?
katchenka :: jak popisujes tvuj virtualni (zatimjeste) bribytek...
mohli bysme zalozit nakou osadu v tomhle duchu ... hehe :o) komunitku????
Witch :: jojo ja taky koketuju a taky vim, ze treba...baracek asi ano, zahrada asi ano.. ale vsechno jemne zasmolene od mechu a vsude hromady knih a vajglu, nedodelana omitka a kopa domaci haveti
ale to je porad jeste hawaii
prababicku bohuzel moc nepamatuju ale muselo to byt.. no neuveritelny .)
me uz jen staci kdyz babicka vypravela jak byla jako devcatko u pani hrabenky ze zamku a dostala maslovou hrusku.
katchenka :: nemeli sme stejnou babicku?
no a moje prababa.. co ta vypravela.. to ma clovek pocit, ze snad zila pred 300 lety..
ale asi bych do toho tak uplne taky nesla.. sice koketuje s lehkym navratem k prirode ale asi bych jiste technologie ze zivota nepustila.. jo jo.. zhejckana
jedens trane=jedne strane
Witch :: no nesmel on hlavne nevedel. co to deprese je.
kazdopadne kdyz si vzpomenu na svou babicku, ktera vstavala ve 4 rano,
sla obhospodarit dobytek, pak s husama na na pastu, mezitim se postarat o mladsi sourozence a hura do skoly, ze skoly domu zase makat.. a sli spat se slepicema ze ano...tak na jedens trane romantika domaciho chleba a cerstveho mleka, na druhe strane bych to nechtela ani za nic. A proc ? protoze jsem zhyckana.
katchenka :: to je vtipna predstava.. ale dyby von tohle udelal, chcipnou hlady.. von proste nesmel, jinak by ho asi jeho particka poslala zdechnout do pralesa..
no.. asi to bude tou nasi trochu vymekklou kulturou zivota..
je fakt, ze mi nekdy pomuze poradnej kopanec.. jakoze "hybaj hybaj! co tu hnijes"
Julu :: stredovek sem neandrtalec tam
ale ten nenadr.. jak sedi u mrtvyho mamuta, stoura klackem v hline a gestikuluje, ze ma deprézu a nechce se mu to zvire stahovat.. to je vtipna predstava
katchenka :: vážně si nedovedu přectavit zdepkovanýho neandrtálce! :-) ale to jsme v pravěku.. :-))
Julu :: myslis jako ze ve stredoveku nemeli na deprese cas? neco na tym bude. mozna sme moc zhyckani
jestli ale my neprpíme spíš věčnou nespokojeností a nůděm!? cóóóóóóóó?!
Witch :: z depresi se proste clovek musi vyhrabat.. nevim jak. nejak se to vzdycky podari ale jedno vim urcite. Chlast, slast ani rock deprese nelecej
Witch :: kdyby mě tížil jenom vesmír! :-)
Julu :: katchenka ::
sprcha smeje venkovni spinu.. ta vnitrni, to neni takova prca, co
no..
zase.. lepsi cejtit tihu celyho vesmiru, nez vubec nic.. si myslim..
osprchovat? to je dobrý! :-) mně by ale spíš zajímalo, jak je vypláchnout. přijde mi, že ať dělám co dělám vždycky vě mě zůstane kousek hnípat.
Witch :: dobre, uznavam, dostalas me.. deprese lepsi nemyt
ale osprchovat by je clovek obcas mel..
katchenka :: no..
nevim, jestli sem si jich prd uzila
jen obcas si je moc neuzivam..
a chudaci moji souputnici..
Witch :: tak to sis jeste prd uzila depresi kdyz nevis, o co prichazis
Julu ::
depaaaak jiliku...
na tom neni pravdy nic..
protoze.. uprimne.. neshledavam na tom nic moc zabavnyho..
jojo, však všichni víme, že si ty brouky s chutí pěstuješ! :-))
Julu :: ze by to bylo nedostatkem sportu teda..
no zkouset to nebudu..
Witch :: jojo, tak ňák to bude. asi málo sportujeme. :-)
katchenka :: nó, to se pak má dublovaně! .-)
Julu :: nooo... dyz tak vo tom premejslim...
jestli vono to nebude spis stalepritmno.. nekdy se na svetlo vyklubajici..
witch: a není to spíš permanentně neviditelně se na paty lepící? :-)
Julu :: jenze nekdo umi umrit jako FRAJER Julu vis )
ale ze bych teda mávala depkama.. to .. proporkama jooo ale depkama jak se to dela
depky?? nikdy..
jenom takovy malinky... jenom tak nekolik dni se tahnouci
ale když už je řeč o probouzení a vstávání.. mně se nikdy ráno nechce! začít novej den.. :-( dřív to bylo jiný.. čím to? :-)
katchenka :: jó. protože umřít umí každej. :-)
vubec nejhorsi depka je ta, kdy se rano probudite a rikate si, ze ani umrit se vam nechce
Julu :: mně bylo jednou tak zle, že už jsem manželovi málem řekla, že se od něj a dětí stěhuju na ubytovnu. Ale uvědomila jsem si, že by mně bylo ještě hůř
jasan, taky radši ventiluju pozitiva. ale přesto.. :-)
Julu :: protože lidi co maj depky, mají sklony k nicneříkání
proč nic neřikáte?