Diskuze Zdravý přivýdělek

FiftyFifty, společenský magazín.
Diskuze Zdravý přivýdělek na FiftyFifty.cz. Články, recenze, povídky, stále nové soutěže, hry, horoskopy na týden atd.
Magazín pro ženy i muže > Diskuze Zdravý přivýdělek

FiftyFifty
Share

Zdravý přivýdělek


Vkládat příspěvky do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé

image/svg+xml lukasinho :: 07.03.2011 09:53:45

Hledáme zájemce o placené vyplnování dotazníků na PC z celé ČR mimo, vše bez poplatků,výdělky 400-? Kč /měsíc. Více info zašlu obratem, mail: [email protected]... jedná se o vyplnování dotazníku pro reklamní agenturu. Z vlastní zkušeností můžu doložit že opravdu platí a to jak převodem na běžný ůčet tak i složenkou..při rychlé a seriozní domluvě mohu pomoci i v dalších agenturách…Perfektní práce z domu nebo kdekoliv na pc.
NECHTE SI ZA SVÉ NÁZORY ZAPLATIT!
Pokud potřebujete nutné dotazy či spěcháte volejte, pište na 774 581 051
Mail: [email protected]

image/svg+xml hellou :: 13.04.2010 01:01:23

Chcete udělat něco pro své zdraví a zdraví Vašich blízkých a ještě si díky tomu přivydělat nějakou tu korunku navíc? Mám tip, jak na to. Objevila jsem skvělý e-shop, kde si můžete vybrat kvalitní léčivé zboží

-produkty z gemmoterapie (extrakty z pupenů)
-bylinkové přípravky – čaje, masti, kapky (pro štíhlou linii, ledvinové, jaterní, čistící, žlučníkové, na spaní či na dobré trávení atd.)
-ale i spoustu dalších věcí denní potřeby, včetně kosmetiky a drogerie (např. dětský prací prášek nebo gel) – hodí se i jako milé dárečky pro Vaše blízké a známé.

Jako pravidelný zákazník a doporučovatel systému můžete získat časem výrazné slevy na zboží, a dokonce i peníze navíc (dá se provozovat jako přivýdělek, vhodné např. pro maminky na MD – registrace je zcela ZDARMA). Nejde o prodej zboží, žádné katalogy.
Systém je v začátcích,ale přesto už má spoustu zákazníků a peníze se opravdu vyplácejí! Tak neváhejte a pište si o upřesnění na email [email protected]. Zaručuji osobní přístup a slušné jednání a těším se na spolupráci s Vámi.


1


© 2005 – 2019 FiftyFifty.cz