CO TI LETI HLAVOU???
katchenka :: no nemyslym grizlyho.. ze joo.. vseho moc skodi :o>>>
ale kozich je kozich :o))
Witch :: ja holatka taky ne ale uplny medvidky .. me se v tech chlupech ten chlap ztraci
katchenka :: no nekecam..
nekomu to sice muze pripada uchylny, ale jo no.. ja vim, ze nekdo raci holatka, ja ne no :o)))
Witch :: fakt jo ?)
katchenka :: no jeeezis!
neni nad poradny medvide
Witch :: a co chlupati chlapi ?))
katchenka :: no jeeezis... ja tak rada vosaham vsechno mozny hele.. kameny, listy, latky, stromy.. a chlupaty zvirata.. no jeeeezis :o>>
Witch :: dratovani vypada zajimave akorat je pro me malo hmataleny. ja radsi hlinu nebo kamen, nebo drevo.. ale at je to co je to, je dobre, ze to dela.. to strasne uklidnuje.
katchenka :: uvidiiime... uvidiiiime..
no ale proc ne, ze jo..
no segra ted zacala chodit na dratovani keramiky to je supr, ne? to je hezky, neco tvorit rukama, ze jo.. to kdysi delalo cloveka clovekem..
Witch :: je to jen napad ja vim, jak me chybi necodelani rukama, tak zas neco shanim ... jasne, nemusi te to ve finale ba nebo tam ani nepudes.. no vsak uvidis
katchenka :: hm..
co mi tu nasazujes brouka do hlavy himl!
.. tak jo, se podivam.. tak nezavazne jako..
Witch :: hele oni tam maj vazne obrovskou nabidku. Ja se divala.. chtela jsem jit studovat dal..pak jsem zas laskovala s tim zebychom tam sli s Lucikem oba.. a ze bych studovala.. takze .. se proste kooukni a kdyby te to oslovilo.. hópni na to
katchenka :: hehe..
no tak ze bych se teda rozhlidla po necem..
Witch :: nooo vidis.. rikam ti... bez do skoly.. zaplat si nejaky kurzy.. je to moc fain fakt...
katchenka :: to me bavilo taky.. a taky rucni prace vubec.. to me moc uklidnuje :o))
Witch :: asi jo urcite.. delaj asi trosku jinyma technikama .. ale taky delaj my mame od netere porad nejaky obrazky, lepitka na sklo..
nebo treba batika.. na te jsem si hezky ulitla
katchenka :: no jasne, vajicka...
a tohle vsechno uz jako dnesni skolaci nedelaj?
Witch :: na ty jsem si vzpomela hned na to
a malovala se vajicka ) jojojo..
katchenka :: no jasne.. testovinovy korale.. nebo fazolovy..
a zviratka z kastanu.. jojo
Witch :: jojo nebo .. taky jste delali pranicka z koralku, nahrdelniky z testovin ?
katchenka :: joooooo...
se srdickem a holubickou... vyyyborny! a co kus to original!
Witch :: jeee.. to mi pripomelo... pranicka k MDZ
katchenka :: nemaaas.. tady urcite ne..
mozna mamka schovala naky obrazky.,. hehe
Witch :: a nemas nejaky vytvorky ? ja bych se rada podivala
katchenka :: ja ti nevim.. asi ani ne.. ja sem raci patlala z hlavy myslim, neslo mi to, ale bavilo me to :o))
Witch :: ja milovala obkreslovani z knizek
katchenka :: jee.. ja taky! pamatuju si trepku! na ty sem si smlsla! pres celou stranku!! jeee...
Witch :: nacata ? ty ted uz budes jen v nejlepsich letech
Witch :: jojo zavzpominejme na to jak pani soudruzka ucitelka matematiky Marena jekala, ze jsme tupani tupi a ani na ucnak nas nevemou pritom jsem taaak krasne malovala do sesitu prirodovedy
katchenka :: no malinko nacata teda.. dyz ne stara
to je fakt, nesrazej tu tolik.. to u nas ve skole, to je jina duparna po sebevedomi..
katchenka :: a hlavne, co bylo velmi prijemny.. at si umel co umel .. nikdo ti nerikal: si blby, vzdej to .
Witch :: stara ? STARA ? si delas to ze ...)
katchenka :: no.. teoreticky bych mohla ze jo.. jestli ja na to uz nejsem moc staraaaa ale
Witch :: a nechces to zkusit ? to by te mohlo ba ne ? ja si tam zaplatila art college v Boltonu-textilni design , malbu, krebu a keramiku a bylo to moc fain
katchenka :: no to jo.. to urcite.. a ke vsemu na vejsku se tu dostane kazda guma, to sem koukala hele.. probiraj tu to, co ja brala na gymplu ve tretaku.. hehe..
Witch :: no podivejme.. skola.. to si vzpominam ze mi rikal kamarad, co bydli v Londyne, ze je celkem dobry v Angliii studovat a u toho delat.
katchenka :: no.. dyt ja taky asi hodlam.. sem po pul roce pekne na hadry z toho..
to nak vymyslim snad..
ale skola to byla dobra.. aspon sem se tam votriskala a ted uz se nebooojim.. ja se nebooojim..
Witch :: panejo to klobouk dolu, ja bych uz menila praci i kdyz netusim za co s mym pristupem
katchenka :: no ja uz nak nemuzu na nohy hele.. este zejtra v 5.40 budicek a rachota.. pak si dam nedeli relax.. a snad i nakou cestu do venku, na kyslik pekne..
Witch :: tak to ma byt.. po zatuchly zime... a co ze ty tu a ne venku ?
katchenka :: nechme obrazotvornosti prostoru k rozletu.. :o>
a uz to tady potrebovalo vyvetrat.. nak to cachlo uz .. :oP
Witch :: joo to znaam ) ja to mam stejny )) Hele ale tri tecky.. to je dobry, to si kazdej domysli co potrebuje
katchenka :: no jooo... me to uz zase nebavilo sim te.. v nekterych vecech sem preletavy moty... respektive MUUURA
Witchu.. tys to tady zase smáááz
katchenka :: to po mne nechtej!
tyhle recepty na sobe zasadne nezkousim!
Witch :: hele . ty chytroline. co kdyby si mi to ukazala ?)
katchenka :: jo.. no to si sice udelala spravne
ale musim tam s tim oblicejickem poradne zarejdit jako.. aby se ty lecive latky dostly uplne na co nejvetsi plochu!
a ze to zabira poznas tak, ze cela opuchnes.. kdyz to budes drapat, urychlos to.. takze..
este jednou, poradnej si v tom zachrochtat a pak to poradne drbat!
tak vam holky nevim.. zaborila sem oblicej do mladejch koprif jako ze budu inhalovat a ryma me nepresla...
Lennynka :: to jako ze tam nemaj koprivy?? no prosim te.. vidis to.. leda ti nakou poslem teda :o))
Tak koukam, ze jsme na tom vsichni stejne, mam chronickou anginu a dneska jsem se kvuli tomu moc nevyspala. Ty jo, ja jsem tu asi jeste zadnou koprivu nepotkala. Tak co s tim?