A tak různě
Petice proti kouření ve veřejných prostorách: www.stopkoureni.cz
chodil jsem s kuřačkou,a kdyš jsme se líbali připadalo mi jako bych olizoval popelník, byl to hnus ,tak jsem to rači ukončil,asi to nebyla láska!!
Bodre podoledne
odlaska :: proto to delaj, ze jo..
kdyby jim vsichni kuraci prestali kourit sokem z ceny, na co by jim to zdrazovani potom bylo.. ..
odlaska :: tak přestaň vždy na den a druhej den můžeš čoudit i když půjde cena o 100% nahoru
Tak jsem si před chvílí taky koupila o kurunu dražší krabičku. Prý se má zdražit až o dvacet korun, ale postupně. Kdyby to udělali najednou, tak spousta lidí přestane kouřit, protože na to nebude mít. Stejně ale budu muset přestat, zatím ještě vymýšlím strategii..:-) Už jsem přestávala párkrát a kolegyně v práci už se předem bojí, až budu zase přestávat- prý jsem strašně ale strašně protivná..:-)
tak už mi zas prodali o něco dražší cigára...
Každej je jinej!Mě ani 3 těhotenství neodnaučily kouřit!Jsme tady jen jednou,tak proč si nedat co nám chutná.Kdybych neměla co jíst,tak na cigára budu mít vždycky.
odlaska :: kouřila jsem od 16 do 30. vim, o cem mluvis, ale kdyz se jednou opravdu rozhodnes....
zeta :: + otik ::
Problém je, že i když chci přestat, tak mi to chutná..Asi jsem vadná, ale neumím si představit nic lepšího, než si dát po dobrém jídle cigaretku...:-(
odlaska :: a hlavně ten smrad, cigára strašně smrdí i dlouho po vykouření, vlasy, prsty, oblečení, tfuuuj
odlaska :: nepij kafe, dej si čaj, místo psychické v práci si vlez na FiftyFifty a v nejhoršim si řekní, že je cigáro hnusný a když čoudíš popřemejšlej o jeho chuti... nepřipadá ti jak pochcaná sláma?
Ahoj všem, jsem tu ode dneška nová. Zvládli jste přestat kouřit? A jak se vám to povedlo? Nekouřím zase tak moc, jen okolo deseti denně, ale přesto bych se toho chtěla zbavit. Jenže to nejde- první mám spojenou s kávou a klidným ránem, druhou po příchodu do práce jako psychickou přípravu a tak dále...
Jak zvládnou přestat kouřit psychicky?
Už
Tak, a mám mírný absťák, jsem si chtěla zakouřit a nemůžu najít doutníčky Manžel mi je někam schoval.
otik :: koukala jsem, jak docela hustě podraží, ještě že už nekouřím
to jsem zvedav do jaky ceny je budem ochotny kupovat v takovym mnozstvi
Já mám chuť pořád
Já mám největčí chuď na smog zase po jídle
Já mám nejvíc chuť na smog v létě
jak kdy...podle chuti a nálady...jinak to nepreferuji
smogu? tak ten rozhodne nee...
Kouřit, život je krátkej, tak proč si občas neudělat radost...
trinity_18 :: o smogu
kourit nebo nekourit? no zalezi o cem je rec
otik :: nebo
zeta :: nebo vystrkuje zadek?
otik :: a prosím přidej smajla co ukazuje dlouhej nos, něco jako tůdle nůdle
zeta :: vcera jsem udelal par fotek opic v ZOO, tak je dam na vyber
otik :: a jak to vypadá s těma fotkama, mý diskuzní fórum na ně přímo čeká
zeta :: by to byl mozna i zajimavej byznys
PETR 169 :: to by mne taky zajímalo? Eco smoking
PETR 169 :: jak se da kourit ekologicky?
Nekouřit....kdyžtak jen ekologicky
A křištálovou vílu by chtěla malá
otik :: vyprdni se na obrázky, ty počkaj , radši něco udělej s diskusemi, ať se v tom člověk líp vyzná
otik :: 4auves, tak jak to bude s t2ma obr8zkama
boro ::
otik :: ty si najdes hned ospravedlneni.
Bóbika :: jasne
boro :: nechybi, neni tam schvalne
otik :: ve vysledcich her ti chybi Sudoku.
Počet sebraných losů Křišťálová víla = 10
otik :: už makáš tady?
otik :: huráááá, děkujéém
kristalovou vilu vam dam asi do smajliku
já mám křišťálovou vílu 4x
Křišťálová víla = 6
zeta :: ano. Křišťálovou vílu
otik :: otíku, to by ty diskuze hned mely jinou dimenzi, gdyby tam mohli bejt obrázky, nějak třeba velikostní omezení tam dej, já tomu zas tak neroyumím, jen vím, že by to bylo o něčem uplně jiným, vid?
zeta :: hold budes muset casek pockat ...
zeta :: mozna... ale ne co treba ... to taky ne...