největší štěstí v životě?
delat to co chcete! AAA, dnes jsem si vzala pujcku aaa huraaaa do Afriky. Ma oz door financial mi řekla, že to co delam je sileny, ale jestli se odtud vratim..., tak se tam mozna taky podiva ))
pro každého to je něco jiného promě asi zářiví usměv ,manžel a taky zrovna ted nový domeček
zdraví děti a vnoučata
že jsem se narodil...
zdraví a děti
přeci zdravíčko
vnučka
děti a manžel
wasabi :: našli moji rádci našli?
pro mě je největší štěstí, že jsem poznala svojí nej. kámošku, a ještě větší štěstí, že se dala dohromady s mým nej. kámošem
můj synovec
Witch :: a to já taky ne, já už se sem tam jen zelenám, ale Bursíkem teda ne
zeta :: proti gustu hele.. vis jak.. kazdemu co jeho jest..
ja zas neduveruju tem chemickejm priseram.. kousou!
Witch :: k lysinám nemám důvěru, no
zeta :: lehce prezrala skrin by byla jeste o neco lepsi..
Witch :: nebo dozrávající skříň?
hrst cerstve natrhanych lysohlaavek
:o>>>
můj tříměsíční syn
Má dcera....
Ahoj pro mě je největším štěstím Dcera Deniska a její tatínek /huba/
ivets :: kříženej čivavák, anebo je jen přerostlej, nedávno si ho asi půl hodiny choval jeden kámoš v hospodě
Bóbika :: a co máš za pejska?
Víte z čeho mám poslední dobou radost? Že můj maličký pejsek dokáže vyvolat úsměv na lidech, které potkáváme na procházkách
katchenka :: heeeezkyyyy uplne cintankove! :o>>>
dak=dal
pro me je asi nejvetsim stestim v zivote, ze se mam jako ze se znam a mam a mam se cim dak tim radsi.
protoze kdybych se nemela tak ani deti ani usmev ani nic by me nedokazalo udelat stastnou
ivets :: ja asi usmevy hele.. jak vidim nekoho uprimne veselyho.. nebo kdyz se mi treba povede nekoho rozesmat, to je pocit, co se neda nahradit ani novou kabelkou, ani poslednim modelem jaguaru..
ale i ty motylci sami o sobe, kdyz si tak poletujou, to samotny me dokaze vic nez potesit..
Pro Witch :: Pro mě osobně ty motýlky představují mé děti. Co za nimi vidíš ty?
wasabi :: ... motylek na louce kvetnate... oooh
Witch :: ...muška jenom zlatááá...
no co by to mohlo byt...