Diskuze Přivýdělek

FiftyFifty, společenský magazín.
Diskuze Přivýdělek na FiftyFifty.cz. Články, recenze, povídky, stále nové soutěže, hry, horoskopy na týden atd.
Magazín pro ženy i muže > Diskuze Přivýdělek

FiftyFifty
Share

Přivýdělek


Vkládat příspěvky do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé

image/svg+xml berusak1 :: 01.04.2016 10:25:35

Hledáme nové kolegy a kolegyně pro budování nového týmu po celé ČR. Požadujeme zkušenosti v MLM, ale není podmínkou. Nabízíme zázemí úspěšné české firmy v prodeji velmi žádaného zboží (potravinové doplňky, koktejly na hubnutí atd.). Jedinečná možnost začít právě teď. Vhodné pro kohokoliv (důchodce, maminky na MD, studenty a pro všechny aktivní lidi). Nutností připojení k internetu, PC a 1-2 hodinky času denně. O info si pište na [email protected]

image/svg+xml berusak1 :: 10.02.2016 17:48:19

Dobrý den, Chcete si přivydělat k platu nebo mateřské? Nebo prostě jen tak? Jde o české cukrovinky, potravinové doplňky, těstoviny s vlákninou, nízkokalorické i iontové nápoje, produkty pro péči o dutinu ústní, aloe vera, koktejly pro štíhlou linii a spoustu dalších výrobků.
- žádné povinné objednávky
- provizní bodový systém, který se nikdy nenuluje, ale načítá
- velká podpora "shora"
- do začátku obdržíte katalog cukrovinek + katalog výrobků Global3000, příručku a 12 pytlíčků vitamínového nápoje (na 12-22 litrů), vzorečky bonbonů.
Nejste prodejní typ? Nevadí i tak si můžete s naší společností přivydělat. Registraci můžete využít "jen" pro levnější nákup pro vlastní potřebu. Pro nezávazné info si pište na [email protected]

image/svg+xml katcut :: 31.08.2014 19:56:45

Oo,ckolik je tady nabídek! Taky něco přidám )) Nebankovní společnost Door Financial hledá nové obchodní zástupce. Pokud máte zájem- doorfinancial.com/

image/svg+xml kbdb :: 19.03.2014 14:21:24

Nabízím možnost skutečného přivýdělku bez investic.
Sama jsem se dlouho neodvažovala na stránky jako tahle, ale nakonec jsem to vyzkoušela. A udělala jsem dobře. Jen teď lituji, že jsem tak dlouho zahálela.
Nic neplatím, jen získávám a rychleji než v klikačkách. Pokud se chcete přidat napište mi na: [email protected]. Já vám pošlu další info.

image/svg+xml lukas-m :: 31.01.2013 17:37:03

Nabízím přivýdělek 500 Kč prakticky za nic. Pouze si na mé doporučení otevřete bankovní účet, za který neplatíte žádný poplatek a dostanete bonus 500 Kč. Takto pak můžete dále doporučovat známé a získávat další a další bonusy. Pro více informací mě prosím kontaktujte na [email protected]...

image/svg+xml George94 :: 12.01.2013 21:04:27

Zaregistrujte se hned a vydělávejte!
S PENIZEZAEMAIL.CZ?

•Ihned 100Kč za registraci
•Získáte až 8Kč za proklik na jednu reklamu
•Budete v obraze o slevách a výhodných nabídkách

www.penizezaemail.cz/?ref=50501

-----------------------------------------------
Při zaregistrování získáte 400kč ihned

Za registraci Vašich přátel získáte odměnu až 200,00 Kč.
Za každý email přečtený vašimi přáteli získáte provizi.
Za přivedeného přítele (který přečte min. 5 emailů) získáte odměnu 5,00 Kč.

masmail.cz/sign/up?uid=9638f0273639e473fab59c6ba49590ff

----------------------------------------------

Kdo má zájem může se přidat!!!

placené přivýdělky:
zumail:

www.zumail.cz/jsemzuu/740020af8c34d1fb

ermail:

www.ermail.cz/link/2m2XclJmYVTYajmCCmA22eYcA2mVjYcJ

a penízky se vám začnou hromadit na zumeilu mám 600,-kč a na ermailu 1100,-kč jde to celkem rychle


+Nová soutěž:
o tablety,noteboky,televize,poukázky atd....
+sbírání bodíků za odměny
stačí se jen zaregistrovat

Mrkněte sem :
www.soutezplus.cz/s/T1vp9s

image/svg+xml George94 :: 12.11.2012 18:24:13

Kdo má zájem stále se může přidat!!!

placené přivýdělky:
zumail:

www.zumail.cz/jsemzuu/740020af8c34d1fb

image/svg+xml George94 :: 30.07.2011 22:22:28

Tady máte odkaz na výdělek nejsou to sice miliony,ale je to zadara a každá kačka dobrá ,tak proč to nezkusit ,že?
Do začátku dávají 100kč

Mrkněte zde:

www.ermail.cz/link/2m2XclJmYVTYajmCCmA22eYcA2mVjYcJ

image/svg+xml 1janka :: 02.09.2010 11:55:13

SUPER PRÁCE
Jste doma a chcete pracovat? Stačí Vám na to denně 3-4 hodiny. Doporučujte výrobky firmy KLAS a za doporučení buďte odměněni. Firma Klas se zabývá prodejem 100%-ních přírodních doplňků. Pro více informací pište na [email protected]

image/svg+xml marrketa :: 30.08.2010 11:47:07

SUPER PRÁCE Z POHODLÍ DOMOVA Taky přemýšlíte, jak si přivydělat nějakou tu korunku a přitom nemáte hlídání pro své děti? Stačí PC a asi 1 hodinka denně. Zvládne to úplně každý i s dětmi. Napište si o info, ráda vám se vším pomůžu [email protected]

image/svg+xml marrketa :: 24.08.2010 11:54:03

Nabízím přivýdělek koukněte na naše stránky www.sperky-sbstrade.estranky.cz/ nebo si pište o info [email protected]

image/svg+xml hellou :: 13.04.2010 01:02:53

Chcete udělat něco pro své zdraví a zdraví Vašich blízkých a ještě si díky tomu přivydělat nějakou tu korunku navíc? Mám tip, jak na to. Objevila jsem skvělý e-shop, kde si můžete vybrat kvalitní léčivé zboží
- produkty z gemmoterapie (extrakty z pupenů)
- bylinkové přípravky – čaje, masti, kapky (pro štíhlou linii, ledvinové, jaterní, čistící, žlučníkové, na spaní či na dobré trávení atd.)
- ale i spoustu dalších věcí denní potřeby, včetně kosmetiky a drogerie (např. dětský prací prášek nebo gel) – hodí se i jako milé dárečky pro Vaše blízké a známé
Jako pravidelný zákazník a doporučovatel systému můžete získat časem výrazné slevy na zboží, a dokonce i peníze navíc (dá se provozovat jako přivýdělek, vhodné např. pro maminky na MD – registrace je zcela ZDARMA, žádné vstupní poplatky).
Systém je v začátcích,ale přesto už má spoustu zákazníků a peníze se opravdu vyplácejí! Tak neváhejte a pište si o upřesnění na email [email protected]. Zaručuji osobní přístup a slušné jednání a těším se na spolupráci s Vámi.

image/svg+xml figi :: 20.03.2010 17:55:55

Všude po internetě je spousta lidiček,kteří hledají práci z domů,plnění obálek,katalogu,montovaní prupisek a bůh ví čeho,posilají poplatky za které jím přijde něco co se tváří jako katalog práce ,pokud si něco vyberou tak samozřejmě zase musí platít a v konečném důsledku, stejně prácí nemají.A přitom stačí ták málo a můžete si vyrazně pomoct finančně a to po zbytek života.A to doslova a do písmene.OpenMLM je univerzální obchodní struktura! Znamená to, že nemusíte vytvářet jednu síť na parfémy a jednu na vitamíny, jednu na vodu, jednu na kávu, atd., atd., atd. Vy se registrujete zdarma a pak se rozhodnete, jakým způsobem chcete projekt využít. Vy osobně budete chtít využít třeba parfém za extra levnou cenu – paráda, ušetříte peníze. Doporučíte tento projekt někomu dalšímu, ale ten bude chtít využít projekt k odškodnění své anebo kamarádovy dopravní nehody. Další zase bude chtít využít propagaci na své vlastní stránky. U nás to nehraje roli. Vy můžete doporučit do projektu 5 lidí a každý bude využívat úplně jiné věci ale Vy budete mít ze všeho provize.

3. V našem projektu nemusíte Vy sami kupovat nějaké zboží, abyste měli odměny. K doporučení projektu potřebujete jen jeden nástroj. Je to subdoména, která je vlastně klon hlavní stránky, ale díky specifickému tvaru systém ví, že jste uživatele doporučili Vy. Kdyby to šlo jinak, tak ani subdoménu nemusíte mít, ale již neexistuje jednodušší, rychlejší a levnější způsob, jak byste mohli mít Vaši vlastní virtuální kancelář.

4. Pokud jste firma anebo člověk, který má svůj vlastní produkt anebo službu, tak u nás je dokonce možné nabídnout ho celé struktuře! Chápete, co jsme nyní řekli? Kdokoliv z Vás může být vrcholem celé struktury! To je prostě úžasné. Zkuste přijít do jiné firmy a říct: ,,Vy máte již více jak 5000 uživatelů (zákazníků)? To je paráda - my jim nabídneme své produkty a služby". Nevím, kam Vás přesně pošlou :-) U nás si domluvíme schůzku a dohodneme se na individuálním řešení, aby to bylo nejlepší pro obě strany.

5. Chápeme, že někteří lidé se snaží, ale nedaří se jim vytvářet svou strukturu. Zavedli jsme proto produkt OpenRentier. Člověk se stane členem klubu rentier a má nárok na podíl na 10% zisku z celého světa na 1 rok, kde projekt OpenMLM působí. Nebojte se. Neriskujeme žádné peníze ani si je necucáme z prstu. Zkrátka vememe z každého produktu 10%. Tyto peníze pak rozdělíme lidem, kteří mají produkt OpenRentier. Člověk si tak zajistí bez jakékoliv námahy pravidelné odměny. V sekci OpenRentier se dokonce dovíte, že absolutně nic neriskujete. Pokud se Vám částka do 1 roku nevrátí, tak se Vám produkt prodlužuje automaticky o další 1 celý rok a to až do té doby, dokud se Vám částka nevrátí – více v sekci Openrentier. Dalo by se to shrnout 2 slovy: ZÁRUKA ÚSPĚCHU!

OpenMLM je tak jednoduchý a přínosný, že to zní až pohádkově. Zdá se až neuvěřitelné, že můžete využít něco, co jste přečetli v předchozích odstavcích.

My Vás ujišťujeme, že vše má nějaký vývoj a že projekt OpenMLM bude nabízet stále více produktů a služeb, které Vám v prvé řadě budou šetřit peníze a v druhé řadě umožní vydělávat peníze anebo zvyšovat efekt Vaší práce.
Více www.figi.openmlm.eu/cz/

Otázky poctivě zodpovím.Moje pomoc je samozřejmostí.


Další mé stránky: www.eshop-rychle.cz/snamizdrave /www.job.wpenize.cz / www.raj.dxnczech.cz

image/svg+xml Nikaafd :: 07.03.2010 13:10:18

Pěkný den
Můžu Vám nabídnout práci na doma, se smlouvou..
Paní pod, kterou jsem se registrovala má už svou vlastní kancelář a to dělá teprve
půl roku. Já sama jsem hledala práci na doma strašně dlouho,
zkusila jsem prodej kosmetiky až po různé klikačky ,lepení obálek apod...
Firma AFD GROUP není v ČR moc dlouho a na Slovensku
se rozjela tento rok a proto o ní ještě moc lidí neví
a je nejlepší čas se zaregistrovat..
Alespon trošku vám vysvětlím princip práce .
Kdy pod sebe seženete POUZE 4 lidi, kteří budou dělat to
samé co vy. Spolu se smlouvou podepisujete smlouvu s ČPP.
Za to, že seženete 1. a 2. člověka na tuto práci, vám firma
AFD bude posílat na účet 1500,- Kč každý měcís po dobu
2 let na účet. Tyto peníze, ale budete posílat na ČPP. Proč?
To vám později vysvětlím. Teď ale přijde to nej. Za 3. a 4.
človíčka už dostanete 9 900,- Kč a 9 900,- Kč.
Takže dohromady 19 800,- Kč. A věřte tomu, že se to dá
stihnout za jeden jediný týden. Je toho tu ještě spousta k
vysvětlování a sem to nemohu napsat všechno,
takže si pište o info. Chtěla bych ještě poznamenat, že mám
k dispozici vzory smlouvy + dva poslední výpisy z účtu,
kde je vidět 1 500,- Kč, které chodí každý měsíc a také provize
za další lidičky + tabulku provizí. Tohle vše vám mohu poslat
abyste věděli, že to není žádný podvod!
Pište kdykoli ozývám se většinou ihned, takže pište [email protected]

image/svg+xml figi :: 02.11.2009 16:32:18

Dedra má supr výrobky,moje panímáma nedá na ně dopustít,ale s výdělkem to už je o moc slabší.Jestli ti můžu poradit tak si přiber SBS TRADE což jsou kvalitní šperky,cenově i pro bezdomovce,s dvouletou zárukou.Já jsem partnerem firmy už 5 let, lepší a spravedlivější karierní systém prostě není.Kontakt na mne i na www.job.wpenize.cz a www.eshop-rychle.cz/snamizdrave a www.figi.openmlm.eu/cz

image/svg+xml Blanche1 :: 03.10.2009 12:46:51

Nabízím přivýdělek prodjem bytové kosmetiky DEDRa.
Jsou tam provize od 15% až 30%
Žádné vstupní poplatky,povinné odběry a ani termíny objednávek.

Uklízíme všichni my,naše maminky,babičky,tety,kamarádky,kamarádky kamarádek atd.

Pokud byste měli zájem o bližší info,tak si napište na email.
[email protected]


1


© 2005 – 2019 FiftyFifty.cz