FiftyFifty.cz
Zdravim,opatrujte se.
migulka :: jo ležela jsem celý den,jen jsem si odešla svoje 9km a šup do postele zpět
ale supr nepršelo mě dopoledne,ale byla jsem taková slabá..ale už je mě hodně líp
milca :: ahojky mněla by si to vyležet ,dnes aspon u nás neprší ale valilo celou noc .tak dej na sebe pozor
Já celé volno proležela nemocná..ještě bych asi měla ležet,ale zítra už musím do práce...dobrou noc..
dobrou noc lidičky a krásné prodloužené volno
bankovky1918 :: jejda ty jsi to omylem napsal sem
jdu pisnout..
migulka :: zato dnes jsem zmokla moc
ani kanály to nebraly a šla jak po potoku..a to ještě jsem byla ráno u dr.jsem nachlazená ..ale zase bude líp
Tak neposlal. Prý neurochirurg. Ještě tam to zkusím a pokud ani on, tak si půjdu stěžovat na pojišťovnu. V práci čím dál horší. Včera 13 hodin, dnes 14. Uf
hezký den vám přeji
milca :: to máš ted dobré jak je takové počasí to jsi si užila vnoučatek
milca ::
hezkyyyyy.
přeji krásný sluneční den,to se mě teď denně chodí 9-10 km pěšky v tak hezkém počasí
o víkendě jsem měla 3 a 5 let vnoučátka jsme si uživáli
krásne pondělí vám přeji
Matinea :: To je desny....
bankovky1918 :: Asi je to jak kde a také dle věku. Mladé nikdo neřeší. Ani v Praze, ani u nás v Liberci. Doporučí karanténu a hotovo.
Já byl dvakrát v karanténě. Jednou hned z kraje nějaká viróza a podruhé s tyk s nakaženým co nedodržoval karanténu. Pokaždé zdarma test.
Matinea :: Nerozumim tomu,ze by test museli platit,kdyz meli priznaky.
Matinea :: To je pekne postavene na hlavu
(
Ahojte, syn studuje a při studiu pracuje v Praze a už byl 3x v karanténě. Sám se nenakazil, ale přišel do styku s lidmi ve škole, v práci a se spolubydlícími, kteří měli příznaky odpovídající koroně. Nikoho z nich neposlali na test? Museli by si to sami zaplatit. Synek tedy odolává a pracuje už dost dlouho z domova a bojí se jet domů, aby nás nenakazil
bankovky1918 :: Ted do toho prijdou podzimni chripky...pak nevis,co mas
(
Daniela 1 :: Asi ano, ale riskuj to. Život máme jen jeden.
bankovky1918 :: Diky,myslim,ze je to vse prehnane
(
Daniela 1 :: holka to nikdo neví. Prý se to šíří jak lavina, ale přitom skoro nikdo nikoho nezná kdo by to měl. Já jsem denně ve styku se stovkami lidí skoro bez ochrany /rouška hedvábná větší, jinak bych to neudýchal/ a jsem pořád tady. Tak nevím.
Jsou to politicke kecy,nebo je fakt,ze v cesku jede druha vlna corony?
Matinea :: Ja vim
)Cetla jsem,ze se cesko zarazuje na rizikove zeme
(Tady je to uz na ustupu.
bankovky1918 :: Jak jde život? Stavebně. Děláme přípojku vody na chatě a je to nekonečný seriál. A hlavně máme strááášně milou paní sousedku, která nám dává zabrat
Daniela 1 :: Jestli se chystáš do ČR, duševně se na roušky připrav ...
Rousky...nejsme islamiste
)
Nespat. Nasadit roušky a povídat jak jde život...tak šup šup...
hezký sluníčkový den vám přeji
milca :: Akrylové. Set 12 ks za 119 Kč.
milca :: Dekuji moc.
bankovky1918 :: jaké barvy jsi si objednal? já přemýšlela přes prázdniny s vnoučátky,ale nějak jsme to nestihli ani koupit barvy,měli jsme jiné aktivity
Daniela 1 :: vše nejlepší k svátečku
migulka :: Jeeeee,diky moc
)
bankovky1918 :: tak jen s chutí do toho
milca :: Ani jedno, ale budu malovat. Čekám na barvy.
Daniela 1 :: všechno nejlepší k svátku ti přeji
bankovky1918 :: ty maluješ na kamínky? a nebo jsi ho našel?
migulka :: Ahojky,take tak.
hezký den vám přeji
Ahoj a děkuji za přivítání všem. Tak nahoďte někdo téma a jedem....
dobrou noc
A teď jsem si všimla i Bagra. Ahoj
Ahoj, zdravím všechny a vítám bankovky 1918
bankovky1918 :: Ahojky,at jsi v pohode!!!
BAGR :: Mě to asi čeká. Nejhorší je ten chaos. Posílají tě od čerta k ďáblu a nic se nemění.
zdravím všechny u nás prší
BAGR :: držím palečky at je vše v pohodě
asi rok jsem se pohyboval po nemocnicích, ale zdá se že je to na dobré cestě
mějte se krásně
po delší odmlce opět zdravím všechny fifťáky
bankovky1918 :: Ja mysli tady v USA,letim pres Nemecko.