FiftyFifty.cz
milca :: jejda tak se rychle uzdrav
milca :: Matinea :: hezky jste to děvčata napsaly
je to přesně tak
Matinea :: Situace se meni kazdym dnem.V kazdem state je to jinak.
Hezký den
já ležím a mám antibiotika..dopoledne jsem ještě rozvažela obědy,ale se nebudou do pondělí vařit,tak můžu být v klidu v posteli..
Matinea :: i ta ekonomika je tam blbá ..Rekordní propad ekonomiky USA: Ve 2. čtvrtletí klesla o 32 %. Bez práce jsou desítky milionů lidí ..a s dneška taky kopiruji,že USA je nejhorší :
Nejvíce lidí se virem SARS-CoV-2 nakazilo ve Spojených státech, které jsou v čele žebříčku s počty nakažených dlouhodobě. Dosud se v zemi infikovalo 8,7 milionu osob. USA, v nichž žije přes 330 milionů lidí, zároveň zůstávají zemí, která eviduje nejvíce úmrtí v souvislosti s novodobou nákazou - dnes ráno měly 225.735 zemřelých.
Daniela 1 :: asi to tak není - kopíruji info z dneška:
USA oznámily nejvyšší denní počet nových případů. Podle Univerzity Johnse Hopkinse (JHU) zaznamenaly za poslední den dosud největší počet infikovaných od začátku pandemie. Agentura AFP přitom upozornila s odkazem na údaje JHU, že se v USA prokázala nákaza za posledních 24 hodin u 79 963 osob. To je více, než dodnes nejvyšší jednodenní údaj z poloviny července. Větší číslo za 24 hodin na světě zaregistrovala v minulosti jen Indie.
migulka :: Tobe take,tady mame prijemnych 27"C.
krásne pondělí vám přeji u nás svíti sluníčko
Tady je u nas vse otevrene a zavirat se nebude,naopak,lidi se chovaji,tak jak maji a covid klesa,Ekonomicka situace stoupa vzhuru.
bankovky1918 :: Kdyby se lidi chovali,tak jak meli a nepodcenovali situace,nedoslo by k tomu.
Daniela 1 :: To už budou v ulicích chlaďáky s mrtvolama....
Matinea :: Ne,pristanu v Praze 10.listopadu
Daniela 1 :: Neodložíš odlet do ČR?
Pristi tyden odleta na pomoc cesku spousty lekaru a vojaku s vlastnim vybavenim z USA .Lidi drzte se!!!
migulka :: Ano,ano,odlet se uz blizi.
hezký den vám přeji
Daniela 1 :: tak už to máš za pár
Kdyby lide dodrzovali,co maji,nebyla by takova situace,tady v obchodech jsou vsude znacky na rozestupy,ze nejsou lidi u sebe blizko,v restauracich to same,stoly dal od sebe atd.nepodcenila se situace.Omluvam za predesle preklepy
)
Tak se mi blizi odlet do rodne vlasti,koukala jsem,ze cesko je zammorene....fakt si to delaji lidi hodne sami,usmudlane rousky,s karantenou chodi ven a hygiena je pro hodne lidi tabu....bohuzel.v cesku coronu podcenili.... ekonomicka se bevrazda bude,pokud cesko uzavrou.To je nejhorsi,,co mohou udelat!!!!Jako tady predtim,bylo hodne sebevrazd,alkoholu atd.
milca ::
A já to vylosuji
Tak to nějak domyslete....
bankovky1918 :: turistika ::
super napad!!!
Hezký den všem i když u nás je upršený
bankovky1918 :: dobrý nápad to by se mi líbilo
Mohli bysme udělat tombolu. Každý by nafotil co do ní dává....adresy by se pak vyměnily, ale jak to rozlosovat?
milca ::
milca :: jj mohlo by bít něco už dlouho nebylo nic
redakce :: a co tak malinkého ježíška udělat ? a losíky,když se teď nudíme doma zavření?
no já teda ne,já nemůžu nechat důchodce hlady
Matinea :: Daniela 1 :: už normální nebude asi nikdy
bankovky1918 :: jejda to jsem se lekla
hezkou neděli
migulka :: taky tu prší,včera bylo u nás hezky..
hezkou upršenou neděli vám přeji
Baff
Matinea :: Presne tak.
Daniela 1 :: To ještě býval svět v pořádku
Zdravím všechny.
milca :: Diky.Joooo.to byly casy,kdyz tady byly losiky,lidi plno,to uz je historie.
hezký den přeji
hmmm to kdyby tu byl Ježíšek a sbíraly se už losy to by tu bylo veselo
hezký den
kde jste všichni?
za celý týden nikdo
migulka :: děkuji
tento týden mě to vychází ještě mě nepršelo nějak mě to vychází,chodím mezi kapkami deště asi
oni mě nevozí ,ani v zimě..ale nevím co ted hygiena na ten nouzový stav..děti budou chodit do školky,ale jestli tam můžou chodit důchodci pro oběd..jinak by mě vozili a rozváželi by jsme zase všem,i těm co si chodí..to je 70 obědů..jinak já rozvážím jen 34 ..
Daniela 1 :: migulka :: ahojte ,taky se opatrujte..
krásny upršený den
milca :: nemáš to lehké v tomto počasí by tě mněli vozit opatruj se mi
Zdravim,opatrujte se.
migulka :: jo ležela jsem celý den,jen jsem si odešla svoje 9km a šup do postele zpět
ale supr nepršelo mě dopoledne,ale byla jsem taková slabá..ale už je mě hodně líp
milca :: ahojky mněla by si to vyležet ,dnes aspon u nás neprší ale valilo celou noc .tak dej na sebe pozor
Já celé volno proležela nemocná..ještě bych asi měla ležet,ale zítra už musím do práce...dobrou noc..
dobrou noc lidičky a krásné prodloužené volno
bankovky1918 :: jejda ty jsi to omylem napsal sem
jdu pisnout..
migulka :: zato dnes jsem zmokla moc
ani kanály to nebraly a šla jak po potoku..a to ještě jsem byla ráno u dr.jsem nachlazená ..ale zase bude líp
Tak neposlal. Prý neurochirurg. Ještě tam to zkusím a pokud ani on, tak si půjdu stěžovat na pojišťovnu. V práci čím dál horší. Včera 13 hodin, dnes 14. Uf
hezký den vám přeji
milca :: to máš ted dobré jak je takové počasí to jsi si užila vnoučatek