FiftyFifty.cz
Daniela 1 :: tak to ti závidím, to musela být atmosféra sakra
VCERA JSEM BYLA NA HOKEJI,SKVELY ZAPAS BOSTON BRUINS-FLORIDA PANTHERS.BRUINS VYHRAL 4:2.
milca ::
JSME STALE VERNI FIFTY.
George94 :: Ještě funguje tetris
, ale sudoku nikoliv.
Matinea :: no taky jsem si všiml, že mi to nejde ,škoda
George94 :: škoda, že nefungují lodě, sešli by se třeba i u nich
Matinea :: Dřív se sešli u soutěží, teď už jen občas u piškvorek
milca :: Ano, a ještě pár dalších lidí chodí na piškvorky.
milca :: ahojda no všechno při starém, jen nějak toho času je pořád málo a v práci samé změny.
spíš k horšímu.
Daniela 1
migulka
Matinea
a já .. jen 4 jsme zbyly
George94 :: ahojky a ty jak se máš? taky jsi tu dlouho nepsal.. to je supr, kdyby se lidi začali vracet, bývalo tu fajn
Otík už reklamu nemaže jak vidím
marketa7 :: jen koukej
jak se máš? dlouho jsi tu nebyla
Matinea ::
George94 :: Nemáš zač děkovat ..
migulka :: děkuji
Matinea :: ahojda no tak to ti děkuji za poklonu, ale už mám dětičky kterým je přes 30
a budu na podzim děda
zdravím všechny a vítam George 94
Daniela 1 :: Jestli má na infu aktuální fotku, tak je George94 mladý kluk (možná ročník 1994?). Když sem před lety chodil, musel chodit na základku
George94 ::
Zdravím všechny, už jsem profláknutý
PRATELE,PO DLOUHE DOBE SE OZVAL GEORGE 94,PAMATUJETE SI NA JEJ?
radkavra :: Ale jdi ty, brepto ..
Pohodovy vikend vam vsem!!!
Na https://slevovykupon.net/c/vikendove-slevy/ jsme připravili seznam všech slev na tento víkend. Ten je speciální tím, že právě do neděle 16.4. včetně má stovky eshopů slevový kód na slevu na nákup. Mrkněte tak, kde můžete jednoduše ušetřit.
marketa7 :: A co vidis?
jenom koukám
migulka :: tak to jsem ráda, že se už cítíš lépe.. a bude teploučko a zase bude líp...
tak počasí bych chtěla už i já aby bylo hezky a nemusela topit..
milca :: milca :: Ahoj Mili já se už cítim lépe a ty jak se máš?to počasí je aprílové včera poletoval sníh a dneska pěkně svíti sluníčko
Hezké velikonoční svátky taky přeji všem
hlavně ať už je teploučko
migulka :: tobě taky přeji, jak se máš? už je ti líp?
Matinea :: jo tááák aha
na někom je to stárnutí vidět víc a na někom míň jestli třeba je to po dědičné .no a někdo si života užívá víc jak by měl a tam pak je to vidět ve staří hodně.. myslím teď na pití...
migulka ::
Diky tobe take.
Přeji vám všem hezké svátky Jara - Velikonoc krásne modré pondělí
milca :: Ne, je to jinak
. Dcera si myslela, že někteří ze spolužáků nás učili , tj. že se jí zdáli tak staří
milca :: Diky moc.
Daniela 1 :: gratulace veliká k pravnoučkovi
Matinea :: můj nejmladší vnuk važil 5.20
to už ale neni apríl ..
Matinea :: tak jsem vás aprílem nenachytala
jo aha s vámi byli i učitelé..tak na ty to dcera myslela,já to pochopila ,že na spolužáky..
Matinea :: Diky moc,ted uz v porodnici mimina nemeri.
Daniela 1 :: A ještě dodávám, že můj syn vážil při narození skoro stejně a měl 54 cm
Daniela 1 :: Moc gratuluji
A mamince i Matyášovi přeji hooodně zdraví a štěstí.
Oznamuji,ze jsem se stala prababickou,mame krasneho klucika Matyase,vazil 3.580.
milca :: Apríl??
milca :: Ne, nebyla jsem učitelka
. to by byli žáci chudáci, jsem dost cholerická
Holky už jste to četly, že od 1. května se zlevňuje veškeré zboží o 20% a mladým maminkám a důchody se zvedají o 30% ... paráda
Matinea :: no jo každý stárne a se mění :-) takže ty jsi byla učitelka?
milca :: Ano, já chodím na sraz gymplu celkem pravidelně, sešlo se nás teď po 40 letech 26 ze 30, což je slušná účast. Když viděla moje dcera fotky ze srazu, tak se jí nezdáli 2 spolužáci - ptala se, jaké předměty vyučovali
Daniela 1 :: tak na 100 asi ne ,to jsi přehnala