FiftyFifty.cz
Matinea :: taky mám nakoupené,ještě oříšky a mandle musím koupit.. Já letos upeču jen linecké,slepované marmeládou a plněné z polevou..košíčky, ty peču z lineckého těsta ..rafaelo, engadingy, vanilkové rohlíčky.. a letos už nic víc..a taky menší množství jak jsem pekla .. na štěpána dojedou všechny děti a něco vezmu na štědrý den jak pojedu k dceři a zbytek musím jíst sama .. takže to přehánět fakt nebudu..
Matinea :: Tak mi posles?
Daniela 1 :: linecké peču
a ještě vanilkové rohlíčky, kokosky a dělám nepečená vosí hnízda a rumové koule
Matinea :: Ja mela nejradeji linecke
)
milca :: těším se, pár druhů peču, už mám nakoupené suroviny
Nepecu,to jsem delavala v cesku,tady nee.Tesim se na Vanoce,budu stavet snehulaka
)Tak po dlouhe dobe uvidim snih....proto jedeme do Bostonu.
jak se těšíte na vánoce a pečení? odpočet času
www.odpocetcasu.cz/LdjcsVW/
migulka :: tu už to taje..
milca :: a u nás jen prši celý den....
u nás už sněžííííí
milca :: super!!!
Ale obědů mě přibylo už vozím 42 a stále mě to chození moc baví..
Ale je zatím krásný podzim,dobře se mě chodí s vozíčkem
Teď jen 8km za den ,nebere žádný důchodce na kopečku..ti co tam brali tak zemřeli..
Daniela 1 :: Matinea :: díky ,už je mě líp.začla jsem teď topit dřevem,tak je i tepleji ,jak od elektrického topení.. občas se někdo staví a dřevo mě donese,jinak do 3 poschodí vozím vozíčkem co jsou kolečka na schody.Trvá to dýl než vyjedu ale aspoň to neni těžké..
milca :: Davej na sebe pozor,vzdy teplo od nohou.
milca :: To jsem rada,ze ti je lepe.
Daniela 1 :: Já zase pojedu k dceři ,tam je to supr v domečku..My tam i s mojím jezdívali ..s vnoučátky je to fajn..
Daniela 1 :: Matinea :: už je líp snad to tak i zůstane.. no hlavně budu muset si asi topit víc ,jak jsem sama ,tak si dám silný svetr ale nemám tu koberce,tak i na nohy je chladno..
milca :: jj, s močákem je to komplikované. Kdysi mi předepsali chemoterapeutika místo atb a nezabraly, ... hlavně ať jsi OK co nejdříve.
milca :: Tak,at jsi brzy v poradku!!!!Ja se na Vanoce tesim,protoze budu v Bostonu,kde bude snih.
holky jak se těšíte na vánoce?
Daniela 1 :: Matinea :: za léto a září za ty 3 měsíce ,4x zanět močáku a na to musel dát antibiotika.. teď jím měsíc páté antiibiotika udržující Furonal ,každý večer jen jednu tabletu..a zatím dobré..
Matinea :: ok
Daniela 1 :: většinou lékaři při rozhodování, zda podat antibiotika nebo ne, používají CRP test
Matinea :: Take se divim 4x antibiotika
(
milca :: 4 x antibiotika? A bylo to fakt nutné? Mám bohužel v rodině zkušenost, co se týká rezistence na antibiotika, když to bylo skutečně potřeba (zápal plic u starého člověka)
milca ::
Letos jsem nebyla nikde v letě jsem měla 4x antibiotika..
migulka :: Daniela 1 :: holky to jsem vyhrála a byla jsem tam před 8 lety
milca :: Diky moc...oni se tady jeste hraji souteze o ceny?Doufam,ze sis to uzila,byla jsem tam,je tam krasne,gratuluji!!!
milca :: moc gratuluji
Daniela 1 :: gratulka
tak já ještě si asi počkám
ale už bych taky mohla být ,nejstarší vnoučáta 26 a 29
holky já byla v Řecku na Krétě,taky se mě moc líbilo.. byla to výhra tady s Fifty
migulka :: Moc dekuji.
Daniela 1 :: Dani moc ti gratuluji a teším se na tebe v česku ahoj
Matinea :: Diky moc,uz nakupuji na fesaka
)
Daniela 1 :: tak to ti moooc gratuluji
Pratele musim vam oznamit,ze budu prababickou
)Moc se tesim a jsem rada,ze jsem se toho dozila,pristi rok letim do ceska.
Právě probíhá velká akce Nákupy OnaDnes, kde jsou velké slevy! Jen ale pokud využijete slevový kupón! Vybírat můžete ze seznamu slev https://slevovykupon.net/c/onadnes/ nebo podle abecedy https://slevovykupon.net/p/seznam-slev-ona-dnes-od-a-do-z-pozdim-2022/
bankovky1918 :: Ano, tam je nádherně, ale krásný je i Zakhyntos
https://www.google.com/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fwww.blue-style.cz%2Fimages%2F
Rhodos miluju. Tam jsem byl mockrát. Tam se mi fakt líbí.
Matinea :: Tak ciste more jsem nikde nevidela,jak v Recku,nadhera.
Daniela 1 :: že jo viď
bankovky1918 :: V Bulharsku jsem byla nekolikrat,ale nejvice se mi libilo v Recku.
bankovky1918 :: Ahoj, mě také Bulharsko moc netáhne, ale miluji Řecko, hlavně ostrovy. Naposledy jsem byla před 3 roky na Santorini
Daniela 1 :: Přítelkyně mě ukecala na Bulharsko. Mě to tam nikdy moc netáhlo, ale nebylo to špatný. Příště ji ukecám já na Sardínii, ať ví, jak má vypadat pořádné moře.
Matinea :: To tedy ma....hurikan se stocil na jizni karolinu,jeste mrcha neskoncil.
Daniela 1 :: zatím to vypadá, že tam doletěla...je na Varaderu. Sem tam jim nejde elektřina. No, má dobrodružné líbánky ...
Matinea :: Kuba to dostala s plnou paradou,hodne letist je zavreno,hurikan jeste neskoncil,tak nevim.
Daniela 1 :: kamarádka zítra odlétá na Kubu, tak snad to bude OK