FiftyFifty.cz
migulka :: Daniela 1 :: ahojte,hlavně buďme v pohodě všichni,všem hodně zdravíčka..
migulka :: Ahojky,jsme v pohode,bazen je denne na programu,je teplo.
Daniela 1 :: i já te zdravím jak se ti vede?
milca :: zdravim.
turistika :: otik :: byl to povedený srazík a bylo nádherně
hlavně jak jsme mávali rohlíkama pod koňěm na Václaváku
dobrý večer
migulka :: jo dnes bylo hezky
já venku jen 1.5 při rozvozu obědů..ale i to stačí ..
milca :: jj, to byla prcek 3 a 3 měsíce
na Petříně bylo v květnu krásně a vyšlo to fakt suprově
tak to máš taky pěkně rozrostlou rodinku
Hezký den vám přeji bude hezky
přeji hezký den
milca :: to byl suprovní sraz moc ráda na něj vzpomínám
otik :: Míša roste,v Praze byla malá snad 3 roky? na srazu jak se bylo..je na té umělecké?já už zapomněla kam jsi psal.. Vnuk je taky na střední na letecké ..a vnučka ted bude maturovat a jde na výšku,na zubařku chce jít
a jedna je v 6 třídě,vnučka a vnuk už pracují a ti nejmenší mají vnučka 5 a vnouček 2 roky
otik :: jééé já to blbě přečetla,já četla tohle: do konce roku bude zcela zrušen.
a to bylo vlastně jen o hrách psané.. tak to jsem ráfa ,že se neruší..
jo jo,mají různé povahy,ale nejhorší je ,že do koho by jsi to nikdy neřekl tak ti ublíží..
milca :: jinak u nás je vylidněno i bez nařízení
takže žádná extra změna ... ale jo, je to otravný, už by to chtělo změnu
milca :: no zrovna tu okouněla Míša.. mimochodem už na střední
milca :: až 2006
... ještě nevypínáme
ani neplánujeme
tak lidé jsou různé povahy jak v reálu tak na internetu že
redakce :: a já tu přišla roce 2005/8? a budu až do konce
ale bylo tu fajn..nikde jinde to tak nebylo,klidek ,pohoda,kamarádi.. i když ke konci se to už nějak začalo taky rozpadat..někdo musel odejít nedobrovolně..někdo začal dělat peklo a donašet na nás některé, dalším lidem lži,aby nás rozeštval,a sám byl pěkný..kopčil co jsme si psali ve zprávách donášel dál..ještě ,že se to člověk vždy dozví..ale je to smutné
a pár kamarádek nás tady zůstalo
a určitě se budeme setkavat dál
no je to škoda,že to tu končí,ale bylo to tu supr..
a díky za výhry které jsem tu vyhrála
nejlepší stranky to tady byly..
a před vanoci z losíkama jak to tu žilo
dík za vše redakce,Otíku,Blani a další..
hezký den všem
už aby to vše skončilo..jezdíme s obědama důchodcům a nepotkavame skoro nikoho,všude jako by se tu život zastavil..
bankovky1918 :: jééé ty žiješ?
jak se máš?
redakce:díky
redakce :: Diky za vasi cinnost.
Jinak co se týká her, tak byly vytvořeny v roce 2005/6 v technologii Flash (firmy Macromedia než jí koupila Adobe...), která byla v té době vhodným řešením. Od té doby technologie pokročili dál a Flash byl překonán zejména díky html5.
Pravdou je, že FiftyFifty rok už nevydává nové články (a před tím cca rok v omezeném množství). Aktivní provoz byl ukončen vzhledem k tomu, že jsme za svou existenci neměli štěstí na výkonné obchodníky ani dlouhodobé obchodní partnery.
Historií je "více jak" osm tisíc článků, osmdesát aktů, padesátka fotoseriálů, šest stovek soutěží i miliony losů.
Stejně tak se může stát historií flash hry, které v současné době blokují prohlížeče a do konce roku bude zcela zrušen. A proto ty peripetie s piškvorky, které jsme jako první hru předělali, aby přežila rušení flash.
Děkujeme za opravu
piškvorky je nahraná oprava ... snad poslední
bankovky1918 :: přesně tak, máš nachystáno?
Nechápete, že tenhle server už jen dojíždí? Žádné soutěže, žádné hry. Měli byste si najít záložní komunikaci, protože jak to tu padne, už se neuvidíte /některé/. Nachystat se přejít jinam.
zatím nic všechno po starém nefunguje to ...
Daniela 1 :: Tak zatím nic ...
Redakce udelejte s tim neco!!!
Matinea :: Nejdou mi hrat 3 hry...
Hezký den přeji dlouho jsem tu nebyla
Ano, piškvorky blbnou ...zřejmě od té předělávky zlobí všechny nově založené hry.
migulka :: Me to same.
otik:co má udělat aby jsem mohla hrát piškvorky?přidala jsi mně daniela a verpol a když na to kliknu tak mi stále ukazuje že jsem na tahu ...
Ahoj lidičky jak se máte? Já už měsíc sedím doma asi mě s toho brzo hrábne.přečetla jsem i několik knih.Tento týden jsem šila roušky pro rodinu a pár známých.Tak zase jdu si najít nějaké rozptýlení.
Přeji vám hezký sluníčkový den jen trošku mrazivý ale hezký
hezký den,mějte se rádi a zdravíčko všem
migulka :: no taky můžu brzy doskakat jak mě fíkne v zadech..
milca :: ojjoj to máš dost ještě že tě vozí ,s tim skákaním budeš fit já bych to nezvládla
Hezký den,
migulka :: jůů taky mě to čeká.. jenže já dopoledne rozvážím obědy důchodcům a taky i těm kteří si chodili ,takže místo 40 mám 80..Ale vozí mě autem obecního uřadu..ale je dost vysoké,tak hop nahoru zachvilku hop dolů .. tak se naskákám,proběhnu..skoro 2 hodiny makačka a už na okna se mě nechce,jsem ráda ,že odpočívám..zítra ještě ušiji nějakou roušku jak uklidím..
otik :: jj, rozumím
Matinea :: znamená to, že pokud je nepředělám (jako teď piškvorky) tak nebude (koncem roku) je možné spustit tedy by se rušili.
milca :: hezký den ,jsi moc šikovná u nás se dnes myjou okna
redakce :: Znamená to tedy, že se budou lodě rušit?
redakce :: dekujeme.
redakce :: děkuji za holky
hezký den,všem přeji zdravíčko,klid,sluníčko a snad bude brzy líp...včera jsem šila domů roušky,dnes budu šít sousedům..mějte se rádi a pomáhejte si..
Matinea :: lodě jsou ve "flash" což je technologie která přestává být podporována prohlížeči a je obtížnější je pustit (povolit plugin)
Pěkný večer. Fungují vám lodě?
A následovat bude předělávka tetrisu
piškvorky jsou opraveny, můžete zkusit
milca :: děkuji, už pak napsala tak opravujeme