FiftyFifty.cz
milca :: milca :: Ahoj Mili já se už cítim lépe a ty jak se máš?to počasí je aprílové včera poletoval sníh a dneska pěkně svíti sluníčko
Hezké velikonoční svátky taky přeji všem
hlavně ať už je teploučko
migulka :: tobě taky přeji, jak se máš? už je ti líp?
Matinea :: jo tááák aha
na někom je to stárnutí vidět víc a na někom míň jestli třeba je to po dědičné .no a někdo si života užívá víc jak by měl a tam pak je to vidět ve staří hodně.. myslím teď na pití...
migulka ::
Diky tobe take.
Přeji vám všem hezké svátky Jara - Velikonoc krásne modré pondělí
milca :: Ne, je to jinak
. Dcera si myslela, že někteří ze spolužáků nás učili , tj. že se jí zdáli tak staří
milca :: Diky moc.
Daniela 1 :: gratulace veliká k pravnoučkovi
Matinea :: můj nejmladší vnuk važil 5.20
to už ale neni apríl ..
Matinea :: tak jsem vás aprílem nenachytala
jo aha s vámi byli i učitelé..tak na ty to dcera myslela,já to pochopila ,že na spolužáky..
Matinea :: Diky moc,ted uz v porodnici mimina nemeri.
Daniela 1 :: A ještě dodávám, že můj syn vážil při narození skoro stejně a měl 54 cm
Daniela 1 :: Moc gratuluji
A mamince i Matyášovi přeji hooodně zdraví a štěstí.
Oznamuji,ze jsem se stala prababickou,mame krasneho klucika Matyase,vazil 3.580.
milca :: Apríl??
milca :: Ne, nebyla jsem učitelka
. to by byli žáci chudáci, jsem dost cholerická
Holky už jste to četly, že od 1. května se zlevňuje veškeré zboží o 20% a mladým maminkám a důchody se zvedají o 30% ... paráda
Matinea :: no jo každý stárne a se mění :-) takže ty jsi byla učitelka?
milca :: Ano, já chodím na sraz gymplu celkem pravidelně, sešlo se nás teď po 40 letech 26 ze 30, což je slušná účast. Když viděla moje dcera fotky ze srazu, tak se jí nezdáli 2 spolužáci - ptala se, jaké předměty vyučovali
Daniela 1 :: tak na 100 asi ne ,to jsi přehnala
Matinea :: jestli tam jezdíš častěji tak to se moc člověk nemění třeba za 5 let.. Já jednou padesátníci ze zakládky a já v těch 50letech jsem jela poprvé a pár se mě jich muselo představit
Daniela 1 :: milca :: Holky cítím se tak nějak podobně. V sobotu jsem byla na srazu 40 let od maturity, uklidnilo mě ale, že jsme se všichni ještě poznali
milca ::
Ja se nekdy citim na 20 a nekdy na 100.
Daniela 1 :: jo hlavně to zdravíčko je potřeba, tak i tobě přeji.. je to hodně let už ,ale stará si stále nepřipadám
milca :: Hlavne,at jsi zdrava,ja mela ted 69,tak ta 70 me ceka pristi rok.
migulka :: ahojky ,jo jde to ,už i zdravíčko lepší.. jo obědy stale rozvažím, jsem vůbec nemarodila..Jen mě zemřela jedna babička na jednom kopečku a děda na druhém, tak na kopce uř nemusím ,tak se mě cesta s vozíčkem zkrátila, chodím denně jen 8km ve všední dny ze školky je vozím.. ale v zimě jak mě bývalo tak zle jsem myslela, že s tím seknu..
v lednu jsem s dětmi oslavila tu 70 v hospůdce
no snad letos bude zdravíčko lepší.. Jsem ráda ,že ty nohy slouží a už se těším na jaro a na túry někde do lesů,ne jen pochodovat po dědině..
Daniela 1 :: no taky jsem to nevěděla
ale tady se slaví spíš svátek matek.. Ale na mdž jsem se byla v městě stříhat a hodně mužů nosilo kytky, asi se to začíná vracet.
no i svátek matek pochází s USA .. jen Valentýn ne ,teď čtu ,že ten s Anglie..
milca ::
Tak jsem zase o neco chytrejsi.Tady se slavi i svatek muzu.
milca :: Ahoj Mili mám se dobře jen to mzdraví kdyby bylo lepší ale co už to musim vydržet..a ty ako sa máš si zdravá a ještě chodíš s obedmi?
migulka :: ahojky ,jak se ti vede? a co zdravíčko?
Matinea :: Daniela 1 :: no stejně to dříve býval více svátek mužů
my dostaly karafiát a oni se ožírali jak ho slavili
Daniela 1 :: mdž neni komunistický..
Proč se slaví MDŽ?
Ačkoliv mnozí předpokládají, že jde o svátek uměle vytvořený zástupci komunistického režimu, neni to tak, ve skutečnosti připomíná stávku newyorských švadlen, které 8. března 1908 v New Yorku demonstrovaly za lepší platy, kratší pracovní dobu či politická a hospodářská práva
Matinea :: jejda ať je mamce lépe,kdysi jsem ji taky měla zlámanou a bolelo to hodně..
Matinea :: Mdz je komunisticky svatek
,tady je to takke tak,jen den matek.
Daniela 1 :: Děkuji, ale v mém okolí to také nikdo moc neřeší, až v květnu Den matek.
migulka :: Tady se to nedrzi,jen svatek matek,ale dekuji moc.
Daniela 1 :: tobe taky preji krásne strávené MDŽ
Vsem zenam krasne MDZ.
Matinea :: Neni zac Marti.
Daniela 1 :: Díky moc.
Matinea :: To je mi lito,preji mamce brzke uzdraveni.
milca :: Ahoj, teď už to celkem to jde, ale pár týdnů jsem měla náročnějších. Moje mamka (78 let) si zlomila klíční kost a k tomu dostala kovid, asi na kontrole, resp. na rentgenu té klíční kosti, jinde nebyla... tak snad už to bude jen lepší a lepší
milca :: Ja jsem v pohode.Do ceska odletam v cervnu.
Matinea :: Daniela 1 :: holky jak se máte ?
Sokara :: to spíš dej někde na seznamky ,ne ? i když nevím jak to tam chodí.
Já jsem sama ,ale už žádný vztah nehledám, takže fakt nevím.. A co raději než sedět u PC vyrazit do ulic ,tam je mužských hodně
i kdy je fakt ,že v dnešní době jich hodně sedí u PC..
Matinea :: To mas pravdu.
Sokara :: Tady se asi neseznámíš ...jedině snad s "babou".
Ahoj, hledám upřímného (žádného lháře) chlapa na trvalý vztah. Trávili by jsme společné pohodu i nepohodu a kdo hlavně ví co chce a do budoucna přemýšlí na založení rodiny. Tak jako já nezáleží mi na vzhledu ale na tom co máš uvnitř nehledám krásu ta srdce nemá hledám srdce krása přijde sama nikdo není dokonalý každý máme své kouzlo a své chyby ale nedokonalost , Uplně jsem obyčejná žena, která umí mít ráda může se vším co k němu patří. Mám ráda společné aktivity (výlety do přírody, po památkách, za kulturou, kolo, zábavu, Sport, zvířata, hudbu, divadlo, kino a tak dále ). A uvidíme, kam až nás to v případě vzájemných sympatií dovede.... Kdo nemyslí přirozením tam dole ale myslí svojí hlavou
Matinea :: To byla akce blesk
,muj znamej znal asistenta trenera bruins,a uz to jelo.