FiftyFifty.cz
Dabilor :: Pocasi nam preje,denne je krasne.
Tady nikdo není
asi všichni koukají na TV
nebo že by stavěli sněhuláky ?? My tu můžeme stavět tak akorát blátoláka
jsem měla jen birela
ale spoustu džusů, tak kdoví, jestli ne z toho, jsem byla překyselená z toho, birely tam byly jen 4, tak mi to bylo blbý si vzít, když tam bylo řidičů víc
no do 1 jsem spala, pak se najedla, od 2 odpočívala a od půl 4, jsme zas jeli do brna. koupit eli doplnky na balet a honzovi na lyže bundu a kalhoty
a jdu asi zase spát
Maci :: to je ono že to bylo málo
Daniela 1 :: tak to je dobře
Maci :: ha.. a pročpak? Víš že i málo je špatně
Dabilor :: pila jsem, pila, ale málo
Maci :: víš že ti to nedělá dobře a furt piješ
Mne je zle
Dabilor :: No,rikali,ale mela jsem krasne vanoce s detmi a dcera odletela se mnou.Do teplicka.
přihlášených nula..
ha.. nový způsob.. tzv zadák..
https://www.youtube.com/watch?v=Bl5pNTO9P1I
Maci :: max nebo maxová je už označení.. musí to bý neutrální.. něco jako .. safra jak??
Daniela 1 :: vidíš.. neříkali jsme ti to?
přeji hezký den
Daniela 1 ::
Hezký den
.......................
Dabilor ::
Pravdivě napsané - souhlasím . . .
Zdravim po navratu z ceska.Odmarodila jsem to u vas,jsem rada zpet v teple.
no hezké, spíš bych řekla, že fakt několik stovek či tisíc trotlů převrátí svět naruby, nebudou žádné hodnoty a svět fakt skončí jako Šílený Max, a to ještě nevíš, jestli bude Max, nebo Maxová, ale v podstatě i bude moct každý den vybrat, kým se dneska cítí být, a kdo ho - ji urazí, ten si to odskáče
Maci :: náhodou.. to jsou slova udženije..
hezké že??
Maci :: ...
Dabilor :: ha! druhý smilan
Hezký čtvrtek přeji
Rodina je to nejdůležitější, co člověk má. Dává nám smysl pro náš život skrze naše děti. Z hlediska státu i konzervativní politiky je to ústřední bod, který má stát chránit, aniž by mu diktoval svoje představy. Mrzí mě, že poslední dobou často a zbytečně pouštíme ideologii do školních lavic místo toho, aby se vzdělávací systém rozvíjel směrem ke skutečným výzvám naší společnosti.
Přemýšlíme a jsme nuceni diskutovat nad tak jasnou a banální záležitostí, jakou je definice manželství. Koho to vlastně zajímá? Ve jménu abstraktního nekonečného pokroku, na jehož tempo lidstvo není vůbec připraveno, zpochybňujeme hodnoty jako manželství. Ničíme základní esenci, tedy že se jedná o svazek jedné ženy a jednoho muže. Na těchto samozřejmostech ovšem vyrostla naše civilizace, která samotný pokrok umožnila a já se bojím, že jejich absurdním a malicherným zpochybňováním naši civilizaci dusíme.
Pouštíme novou společenskou revoluci rovnou do našich domovů a nikdo neví, co má následovat. Někdy mi to přijde jako hra malých dětí, které každých pět minut baví něco jiného. Začínáme přemýšlet o tom, zda je v pořádku, že muž pomůže ženě do kabátu, a zpochybňujeme dokonce i to, kdo to muž a žena jsou. Věřím v pokrok a že tu je od toho, aby lidem sloužil. Ale znovu opakuji, prostor pro masivní pokrok byl vytvořen na křesťansko-židovských základech. Současné (trans)gender a všemožné další šílenství kromě chaosu a zdánlivé svobody „být kýmkoli“ nepřináší nic, jen zotročení normálních a přirozených lidských vztahů a duše každého z nás.
běžně to nedělám.. ale četl jsem te´d krásnou věc..
ty voe.. tady zase sněží
milca :: taky jsem si vzpomněl včera jak jsem s čelovkou odhazoval..
ale do té ladovské... kdy že to bylo?? 2014?? to má ještě daleko
a dobré ráno všem
milca ::
no vidíš to?? a taková má dostat přidáno??
jo zleva zprava.. tam bych ji přidal.. na druhé straně ..
na takové děti mají být odborníci ne běžní učitelé v běžných školách..
jak u nás tak v americe..
já umřu - s tou noční to je dokonalý
Hezký večer přeji ...
hezký večer všem..
Dabilor :: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ucitelka-vlacela-autistickeho-chlapce-po-chod
hmmm.. tož jdu hrabat no..
.. nikdo?
Hmm dnes masáž teda o ničem.. slečna asi neměla svůj den
krásný sluníčkový den
.
děkuji dneska mi přišla výhra
ladunar ::
typické
a dobré ráno všem..
Matinea ::
dobré ránko vám přeji
Taky se mi vybavil vtip:
Muž přišel domů ráno a manželka už čekala v chodbě a praštila ho paličkou na maso řka: Kde jsi byl?? Jéééé, promiň, tys měl vlastně noční ....
Přišla mi vyhraná knížka - chtěla bych poděkovat redakci.
Hezký večer
Dabilor :: vybavil se mi vtip
Víš, jak se říká ženě, která s jistotou ví, kde se její muž nachází v noci? Vdova
Maci :: moje řeč
Maci :: To je pravda všechno podchytnou doma
jako někdy to je asi síla, ale vše to začíná v rodině
učitelé nemůžou mít respekt (ani šéfové či představení), když doma děcko slyší, ten blbec, ten debil, atd
Hezký nasněžený den přeji
ladunar :: na druhé straně.. děti ve školce toho napovídají... nás třeba jednou vzala učitelka bokem, že ji samozřejmě do toho nic není, ale jestli nám nevadí že ve školce mluví o vánocích.. a my na ni tlemíme proč by to jako mělo vadit? no vaše dcerka říkala, že vánoce neslavíte, stromeček nemáte a ani dárky nedostávají.. že jako jediný dárek dostala lyže..
co na tom že strom až po strop až jsem špičku musel krátit a nebylo k hnutí doma kvůli němu a že dárků měli plný obývák a jediné co nedostala tak právě ty lyže..
ladunar ::
no je to síla.. ale pokud jsou rodiče takový materiál škola nic nenadělá..
Dabilor :: jjo, to jako fakt a ještě je tam jedno kvítko - v pěti letech řekl učitelce, že je blbá. Když mu řekla, že to řekne tatínkovi, tak se kluk ohradil a řekl: můj tatínek to říká taky
ne vedle ale ne mne.. obkročmo..
ještě mi rovnala záda prej
migulka :: ha.. trojitou nakonec si na mne přisedla na tom lehátku
teda vlézt tam moje žena asi bych to nevysvětlil