FiftyFifty.cz
Matinea :: Ty jsou ale zavrene,vid?
Daniela 1 :: Byla bych na lyžích tak jako tak, ale spíš na sjezdovkách
Matinea :: Je to fajn vypadnout ven....vse je zavrene jeste,tak hura na lyze.
Daniela 1 :: Naštěstí jsem nejela autem, protože byla komplet plná všechna parkoviště a středisko uzavřeli .. veřejná doprava ale fungovala, takže super
Matinea :: Take chteli vypadnout z Prahy,hlavne,ze sis uzila.
Daniela 1 :: jj, byla jsem, ale u nás v Jizerkách bylo plno, dorazili Pražáci
Matinea :: To by bylo,aby se nesmelo na bezky.
Daniela 1 :: Těším se na zítřek na běžky, na ty se asi může
Matinea :: A tady se koupeme
)
Ahojte, taku nás pro zněnu sněžííí.
Přeji hezký víkend
migulka :: Ze by uz jaro?
KRÁSNY PÁTEK U NÁS PO SNĚHU ANI PAMÁTKA
Hezký den přeji
Matinea :: S tim nic nenadelame.
Daniela 1 :: Už i Donaldovy příznivci od něho dávají ruce pryč ...a to co tedy předvedli v Kapitolu je neakceptovatelné
Matinea :: Myslis asi,jak se lide bourili za Donalda a zkorumpovane volby?
Matinea :: Co te desi na Washingtonu?Jinak,jak jsem byla u vas v obchodech,lide dodrzovali odstupy,kontrolovali se kosiky na nakup atd.Nechapu,kdyz byla tahle opatreni,proc znova zavreli.Meli to nechat,protoze covid je,at zavrou nebo otevrou.
Daniela 1 :: Mě spíš děsí co se dnes dělo nebo ještě děje ve Washingtonu.
Co se týká přibývajících případů kovidu u nás, tak za to mohou lidé hlavně sami, mnozí na opatření kašlou
Ceska vlada to nezvlada,nebylo by od veci udelat defenestraci.
Zdravim,to je hruza,ted ctu,ze cesko je zase na topu v epidemii.
(Lidi drzte se!!!
Matinea :: Nevim Marti,neni to tak dlouho prostudovane,buh vi,jak to bude.
Daniela 1 :: no snad ano, ale u každého to bude určitě jinak
Matinea :: Ja jsem se docetla tady imunita by mela byt rok.
Daniela 1 :: Očkování bych se nebránila, kdyby byla delší ochrana po aplikaci vakcíny. Zatím se mluví o cca 4 měsících až max. 1 roku u vakcíny Moderna, jiné info jsem nikde nedohledala...
migulka :: U nas je 26"C
přeji všem hezke pondělí,u nás je pod mrakem
Matinea :: Kanadani sem uz cestuji.
Matinea :: Uvidime Marti,cesko o tomhle psalo,zatim se tomu brani Nemecko.
opr. nebylo nedemokratické ze strany ČR
Daniela 1 :: je to asi jen hoax s tím "povinným" očkováním, nikdo nikoho nutit nebude. V případě vycestování bude asi stačit negativní test (jedině že by test nestačil státu do kterého cestuješ, ale to by pak bylo nedemokratické ze strany ČR, ale jiného státu). To co píšeš, jsem četla právě o USA a Kanadě ...
milca ::
To ti verim,prijdes mezi lidi,nez byt ve stresech doma.
migulka :: Daniela 1 :: děkuji
už se i těším
milca :: Mili,vas je jen 10 milionu,tady jsou cisla vetsi,protoze je nas pres 327 milionu.Uspesny start do prace!!!
Hlavne myslet pozitivne,vse ma jednou konce.
majga :: Ano,ano,roste to dal,hodne lidi se dava ted ockovat...jinak na Floride zmeny nepocituji.
milca :: přeji ti at vykročiš tou spravnou nohou at se ti v novem roce daři
Všem kdo zítra nastupujete do práce ,hezké vykročení
já už se těším
a myslete na pozitivní věci a nekažte si začátek roku .. já si jen myslím, že u nás je to ještě dobré proti jiným zemím.. a víc se k tomu vyjadřovat nebudu
Počet nakažených v USA nadále roste .K 20. prosinci byl zaznamenán denní nárůst případů covid-19 vyšší než 3000 v šestnácti státech USA. Od počátku pandemie je potvrzeno více než 18,2 milionu nakažených. Na následky viru zemřelo už 325 tisíc lidí. Aktivních případů je aktuálně přes 7 300 000. Celkově nejvíce postiženými státy jsou (v pořadí od nejvíce postiženého) Kalifornie, Texas, Florida
, Illinois a New York. Epidemie v nejvíce postižené zemi světa ani na konci roku neustupuje, naopak.
https://www.businessinfo.cz/clanky/usa-koronavirus/ 23. 12. 2020
Matinea :: A bylo zbytecne vse zavirat,corona se siri,at je zavreno nebo otevreno,ma to velky dopad na ekonomiku.A cetla jsem,ze,kdo se nenecha ockovat,nebude moci vycestovat,po ockovani dostanou lide zvlastni pas,ze byli ockovani.Se picnu,jinak by to chtelo celou ceskou vladu vymenit!!!!
Matinea :: Tenhle rok jeste nebude dobry,mozna tak na podzim,lepe ma byt v roce 2022.Jinak v kazdem state je to tady jinak,na Floride jsme ok.
Daniela 1 :: Ale počty nemocných hodně stouply i v US, po Díkuvzdání. Dnes jsem na tu informaci někde narazila.
Pratele,tak jak jste nastartovali Novy rok?Tady je po ranu 25"C.Posilam vam trochutepla,ackoli koukam,ze u vas je zima celkem mirna,zadne mrazy.Tady se ockuje o 106.Vse je otevrene uz davno,uz se po druhe nezavrelo,je to zbytecne.
Přeji vám všem v novém roce hodně sil, zdraví a dobré nálady.
Pratele v Novem roce hlavne zdravi,hodne lasky,ostatni se da koupit!!!
milca :: Tobe take stale zdravi.
Starý rok končí a nový začíná...přeji všem do nového roku aby byl lepší jako ten letošní a hlavně všem moooooc zdravíčka...
migulka :: Parada,uz jsem v kratasech
)
Daniela 1 :: Zdravim te tak sl budeš uživat slunička na nový rok
Zdravim vas vsechny,vcera jsem dorazila zpet do USA.V karantene byt nemusim a konecne uz na slunci.Parada,priletela jsem drive,protoze v cesku neni dobra situace.
Přeji všem pohodové svátky vánoční.