kočičky
Koukám.že je to tu bez odezvy .Ale kocourka jsem shodou náhod už sehnala,bude za 14 dnů už doma.
Ahojky. V lednu mi zemřel kocourek .Ledviny.Teď sháním koťátko britky. Kocourka.Za dostupnou cenu a bez PP. Neporadíte mi někdo? Doma je smutno,
ahoj miluji kočky měli jsme dvě jednu rasu a úplně obyčejnou černou číču. Každá byla osobnost a mám po nich mnoho vzpomínek a veselých příhod
miomio :: ty jo no jo ja uplne zapomnela, mam toho ted hodne... tak snad zitra az prijdu z prave neco poslu
tak verčo,čekáme na fotečky...
miomio :: ja tu taky dlouho nenakoukla, ted jsem v praci,ale az prijdu dom, tak ti poslu fotecky kocourku
veronikaxyz :: [email protected]
dlouho jsem tu nebyla posli fotky,rádi se mrknem
miomio :: no ty my jsou oba zlobici, napis mi na postaka mail, ja ti poslu fotky, treba mi poradis co to je za micinky, hlavne s tim mourovatym
no já se taky moc nevyznám ale já mám mainskou mývalí kocoura a kočičku.kocourek je zrzavej,vypadá jak tygřík a kočina šedivá ale moc hodná.kocour je hajzlík
miomio :: no jednoho kocoura cerneho je to asi klasicka, ja nevim ja se prave v tomhle nevyznam, ten druhy je mourovaty a ma delsi chlupy vypada jak zmensenina rysa,ale perska to neni
jéé super-konečně někdo a jakou rasu
ja mam dva kocourky
a pořád nikdo,tak nic no...
vážně si nikdo pokecat o kočkách
opravdu nikdo???
chováte někdo doma kočičku popřípadě kočičky?