pokec
nojo atlas hub nemám.. takže díka a nápodobně..
mám vás pozdravovat od bagra.. psal mě večer na facebooku..
milca :: jinka :: no vidíte.. nejsem svatoušek ale nebudeme to rozmazávat jo??
milca :: Dabilor :: tak teď jsem se srdečně nasmála
Dabilor :: tak raději ne..no zakazané ovoce nejlíp chutná že je ti tu snámi dobře?
milca :: jo?? tak to bych už nepřišel ani sem...
Dabilor :: tak mě dej na tvoji číslo já ji to vysvětlím ať jede taky
milca :: hmmm tak to asi nepojedu..
Dabilor :: tak to teda nevím lhát se nemá
no jsem pro.. akorát kdy.. a co řeknu doma??
Dabilor :: to jo,psal,že oslavují na svatek,a ted měli grilovat a harmonika u toho no někdy by jsme mu měli tu hospůdku skolaudovat
a zase narozeniny.. ten chlap nevystřízliví..
krásné narozeniny
BAGR :: hezké narozeniny přeji hlavně moc zdravíčka.
vidíš ale teď už pozdě je.. já mluvil os obě.. že jsem zapomněl zase..
Dabilor :: jak pozdě? on má ten svátek dneska
a zase pozdě..
BAGR :: vše nejlepší k svátečku a hezky ho oslav
jinka :: nono..
Dabilor :: fuj zubrovka,fernet,borovička,vodka
dvě vooodky a fernet a do kafe rum rum rum.. a te´d doktore čum čum čum..
BAGR :: tak tak.. já už dnes stihl zubrovku?? takhle hned zrána.. pšššt
milca :: rum,slivku a bechera
BAGR :: a ještě co?rům,borovičku nebo vodku?
BAGR :: tak je to správné.. jen pijte..
milca :: Dabilor :: pergola už zazimováná je,teď už jenom topíme a topíme a pijem pivíčko
milca :: no proto..
zahrádku myslím,tu u hospody..aby jste zase tady na mě nevyrukovali se zahrádkou na zeleninu
Dabilor :: BAGR :: tak to jsem čekala hele já myslela,zazimovat zahrádku..a v hospodě přiložit do kamen
BAGR :: no si piš že to je dobře... hele ty ženské si to představují jak hurvajs válku co??? jak zazimovat něco kde je líp než na světě..
Dabilor :: milca :: jinka :: zdravím Vás milca :: hospůdka se zazimovat nedá,ta musí vydělávat Dabilor :: to je mooc dobře že žijete
BAGR :: nazdar.. žijeme žijeme??
Cauky vsichni
čao, ahoj, co se tu děje?
BAGR :: no hele máme se fajn.. díky za optání..
BAGR :: já fajn a ty? už zazimováváš hospůdku?
milca :: dobrá,dobrá,všechny Vás moc pozdravuju jak se všichni máte?
BAGR :: tak ty dojdeš na facebook a po holkách vzkazuješ pozdrav co tak nám ho napsat sem?
milca :: no právě já mu psala na hlavní a potom to vyznělo divně
BAGR :: jak se máš?dík za pozdrav,vyřizovala lumil
Dabilor :: jinka :: smilana maže redakce jen na hlavní diskuzi
jinka :: smilana už neřeším... ani tam nechodím.. možná bych měl abych se nasmál.. nebo on psal na hlavní??
jé já úplně zazdila tady diskuzi
no ty nechtěné reklamní nabídky a potom ty reakce na ně a vznikají potom takový divočiny
já taky něco psala smilanovi a potom tam zůstal jen můj odkaz a bylo to trochu,no spíš víc mimo
Dabilor :: já vím..tady je to schované ale já odpověděla kdysi smilanovi na hlavní diskuzi a to pak zmizlo..a vypadal ten můj příspěvek tam dost blbě
milca :: no však jo.. já to taky tak bral.. psal jsem něco jiného??
Dabilor :: jo tohle mohlo být..máš asi pravdu..smilan a někteří co tu valí příspěvky na reklamy,tak redakce maže..i na hlavní to maže..jo a já to napsala se srandy,jako narážka,že na fifty chodíš jen v práci a máš hlavu plnou pracovních věcí,ten moment..
milca :: já myslím že tady byl příspěvek od nějakého čmoka nebo čmočky co nabízela pánvičky či co a oslovila nás přátelé.. nějak ale asi příspěvek zmiznul... jinak si to vysvětlit neumím..
BAGR :: tak jak se máš bagříčku?
Dabilor :: no psát tu v pracovní době a v hlavě plno povinností,se ani nedivím,že to tu čteš jen každý třetí řádek a to pak může i odpověd být divná
koukám koukám.. já měl asi upito..