Co vám datum narození prozradí?
babka :: Ano číslo 6,najdeš tvojím datumu narození,jak dne,měsíc,rok,Devítiletém cyklu,atd...Když někomu chybí mřížce,tak znamená že může mít rodičí nedorozumění,protože nedovedou navázat kontak i když velice mají rádi upřímně,nedokážou tento rozpor urovnat,pokud si nevýřeší vztahy mimo rodinu a nemají vlastní děti.Taký 6 ovlivnuje pamnet,takže potřebují když si potřebují něco zapamatovat,je dobrá si udělat seznam,třeba nco nakoupi atd...
violka ::o tě 6tce je to pravda amožná by se ještě něco našlo,ale to by museli posoudit jiní
babka ::
violka ::to už je asi letama,ale i když mě štve tak když je v práci a je kalamita tak se bojím
babka :: Životní číslo 6,znamené že ráda pomáháš druhým,Toužíš po harmonizaci vztahu.Možná máš smysl pro obchod a příklon k estetice nebo umění..Životní číslo 11..tvůj muž je citlivý a laskávý,inteligentní a ambiciozní.Má možná nadání vízím,což si to asi neuvědomuji a taký může toho využívat inspirace z hora.Může být tvrdohlavý a vúbušný...
Já z muže budeme mít v červnu 37 let,taký zuby nechty.
violka :: díky některé věci sedí některéne budem spolu letos v září 40 let,ale někdy zatínám hodně zuby .Mě vyšla 6 a manželovi 11 ale co to znamená
babka :: Rak a Panna.
RAK/PANNA
Jde o svazek dvou rodilých pesimistů, kteří ke světu přistupují opatrně a neustále čekají, odkud jim co přiletí na hlavu.
Oba se snaží mít na špatné chvíle (které určitě přijdou) zásoby. Zatímco Rak se v takovém případě stará o plnou spíž, manifestují se zásoby Panny v plných kontech, zaplacených účtech a podobně.
Ani jeden z vás netrpí touhou po dobrodružstvích a klid, který vám váš vztah do života vnese, oceňujete nade vše. Rádi se věnujete výchově dětí, kterým hodláte předat veškeré své hodnoty. Bylo by ale dobré, abyste jim nepřistřihovali křídla a nevnucovali jim svůj pesimistický pohled na celý okolní svět.
Vy dva budete žít až do smrti v klidu. Moc známých se svým přístupem k životu sice nemáte, ale dá se říct, že vám to vůbec nevadí.
babka :: MÚJ KONÍČEK JE NUMEROLOGIE...
Zdata narození je možné vyčíst Vaše základní charakteristické rysy. V numerologii má velký vliv životní číslo, které dokáže prozradit Vaše předpoklady a směr, kterým bychom se měli dál ubírat.
Pokud chcete zjistit své životní číslo, napište si na kus papíru celé své datum narození a všechna čísla jednotlivě sečtěte. Uvedu příklad:osoba narozaná 12.3.1962
1+2+3+1+9+6+2=24
Číslo 24 je mezisoučet, který musíme dál redukovat, abychom získali životní číslo. Čili opětovně sečíst: 2+4=6 Osoba narozená
12.3.1962 má žívotní číslo 6.
Mezisoučet se redukuje tak dlouho, dokud nám nevyjde číslo od 1-9.
PS:Pozor pokud vám výjde 11.nebo 22 prosím dál neredukujte.
Příklad:28.7.1938 dává 2+8+7+1+9+3+8=38 3+8=11 .
violka :: no já nevím co věštíš,ale já jsem pana a manžel rak
babka :: Co si přeješ?
violka ::nechtěla bys mě také něco vyvěštit
Luna ve Štíru
VSTUP 12.1.2007 ČAS 8:09.00
VÝSTUP 14.1.2007 ČAS 19:13.00
Povahové rysy
Smyslnost může být vyšší, sílí vůle, impulsivita, ale i hádavost a pomstychtivost. Touha po moci a žárlivost bývají u některých lidí velmi silné. Prudký a břitký charakter neobratný v mezilidských vztazích.
Když Luna putuje...
...znamením Štíra.
Aktivuje vlastnosti znamení Štíra. Můžeme se cítit náruživěji, smyslněji, ale je to i doba větší vynalézavosti a schopnosti vnímat souvislosti. Citlivější v tuto dobu bývají pohlavní orgány, vaječníky, ledviny, ale i krk. Velmi často ukazuje období nevhodné pro nové "podniky", cesty, finance a půjčky. Není vhodné v tuto dobu léčit pohlavní orgány, slepé střevo a močové ústrojí. Větší sklon ke kritickému a podezřívavému jednání, zvláště jde-li o peníze. Zvýšená citlivost a zranitelnost.
Luna ve Vahách
VSTUP:9.1.2007 - ČAS:19.17:00
VÝSTUP:12.1.2007 -ČAS:8.09:00
Povahové rysy
Člověk mívá kultivovanější emoce a potřebu vztahu. Rád rozdává štěstí druhým. Touto dobou milujeme více krásu, spravedlnost a osoby druhého pohlaví. Býváme oblíbenější, společensky úspěšnější, optimističtí, avšak značně nerozhodní až přecitlivělí.
Když Luna putuje...
...znamením Vah.
Dobrá doba pro nové vztahy, romance, přátelství a kontakty. Hrozí více žárlivosti a majetnických reakcí. Aktivuje vlastnosti znamení Vah, ukazuje dobu, kdy vyhledáváme krásu, spravedlnost a osoby druhého pohlaví, může přinést i dobu nerozhodnosti (nebo rozhodování) a přecitlivělost na názory druhých. Pokud není v negativních aspektech k jiným planetám ukazuje dobu vhodnou pro záležitosti, které mají mít rychlý spád, pro cestování, pro záležitosti milostné a manželské. Citlivějšími orgány jsou ledviny, děloha, bedra.
violka :: Já jsem 1953 a mám 3 děti a mám do důchodu ještě 4 roky.Kopik je 1952 leden a má 3 děti a šla v září o 3 roky dřív.
Ahoj tak vás tu všechny vítám v tom novém roce 2007.
Krásný silvestr,do nového roku hodně zdravíčka,
a splněných přání,ti přeje hvězdička
milca :: Děkují moc a já ti taký přejí zdravíčko a příštim roce 2007 hodně štěstí.
A do roku 2007 hodně zdravíčka,
ještě přeje Milča-hvězdička
Hromadu dárků, co srdce pohladí,
rodinu, přátele, co nikdy nezradí,
k bohatství krůček a ke štěstí skok,
zkrátka nádherné Vánoce a nový rok.
Na nebi vánoční hvězda svítí,
a v pokoji září stromeček.
A odněkud zvenčí ze sněhobílé tmy,
ozve se náhle zvoneček …
Veselé vánoce, pod stromeček balík zdraví,
vzácný poklad, jak se praví.
Dobrou pohodu, pevný krok, pak šťastný Nový rok.
Krásné a spokojené vánoce,
v novém roce 2007 hodně zdraví,
štěstí, lásky a pohody
Přeju všem lidičkám.
Ahojky všem se tu omlouvám ale,neztíhala jsem vůbec teť teprve budu dělat vánoční úklid do toho se vloudila i nemoc.
JÁ VÁM PŘEJÍ VESELÉ VÁNOCE ,HODNĚ ŠTĚSTÍ A ZDRAVÍČKA.
blankat :: Ahoj můžeš se taký..
violka :: Ahoj , tak jsem tady na návštěvě a taky ti mužu poslat jako milca?
milca :: Tvoje datum narození... a Taký tvůj email
violka ::Krásný den. Přečetla jsem si noční pozvání,tak jsem tady.Co mám napsat,abych se o sobě něco dověděla?
violka ::
Heffalump :: Kuk
violka :: no prave
Heffalump :: Hlavně že fungujou že?
violka :: cislo 3 neni spatne a nebo potom 5 no jo no, co nadelam, menit cisla nebudu
Heffalump :: 7.není příliš příznivé pro setkání, ale přináší překvapení.
Jeden by potřeboval změnit číslo. Třeba na číslo 3.
violka :: tak mi obe telefonni cisla ktera mam vychazeji 7
Heffalump :: Tak že nic se nemění.
violka :: nejsem, takze??
Heffalump :: Nevím jestli jsi vdaná,protože když se vdáš tak něco stratíš a zase naopak zase něco zdědíš po svém manželoví.
Heffalump :: Výpočítejte si své telefonní číslo.
Příklad:521 832 456 5+2+1+8+3+2+4+5+6=36=3+6=9 Význam čísel: 1.činný postoj. 2.časté kontakty. 3.dobré naladění pro novináře a obchodníky. 4.není příznivé žádným kontaktům. 5.výhodné vztahy. 6.smíření,setkání. 7.není příliš příznivé pro setkání, ale přináší překvapení. 8.dobré vyládění pro oblast podnikání a obchodu. 9.množství hovorů,ale pozor na vysoké účty. Přejí Vám příjemnou zábavu
violka :: da se neco spocitat z telefonniho cisla??
violka :: tak jsem si to procetla a skutecne dost toho sedi, jestli se tedy dokazu dostatecne sebekriticky ohodnotit asi na tom neco bude
Heffalump :: Tak zas někdy.
violka :: mooooc dekuji
Heffalump :: Už to tam máš.
violka :: jejej, nejak jsem na to zapomnela jdu to poslat
Heffalump :: Ahoj kde to vázne.
Heffalump ::
violka :: jj, poslu
Heffalump :: Pošli mi to na můj email
[email protected]
violka :: to nez bych se dopocitala mužu ti poslat jmeno postakem??
jo múžeš ,ale je to podle abecedy,pod každým písmenkem je číslo.
violka :: a to si můžu taky sama nějak spocítat?