máme rádi kytičky
Maci :: jo tekutý meruňky ,to mě tedy nenapadlo,mě nedošlo,to množství já když si koupím v obchodě 2kg ,tak většinou dělám koláč a knedlíky
1holcicka :: blé, knedlíky s meruňkama a koláč, my to pálíme
Maci :: Snad přeci jen zbude alespoň na knedlíky a koláč
1holcicka :: no to jo, a navíc je skorá, takže měla meruňky skoro o měsíc dřív a krásný, obrovský, no uvidíme, co z ní zbude
Maci :: Té meruňky je mi moc líto,člověk se na plody těší celý rok a potom stačí jeden takovýhle den a je po všem
Maci :: ZuzanaK :: Babibi :: milca :: Dnes ráno bych děvčata nejraději brečela ,opravdu mi chybělo maličko ,na všech rozkvetlých narciskách ,tulipánech a hyacintech ležela 25 cm vrstva sněhu,hlavinky kětů skloněné a přitisklé až na zem k polednímu sníh roztál a v 16 hod zase vánice co jsme komu udělali?????????,,
milčo ,je to smutný ty zasněžený kytičky ,ale snad ti to nepomrzne
jsem s toho smutná kvetoucí kytičky pod snihem snad vše dopadne dobře všechny vás tady pozdravuji
ahoj holčičko u nás zima je ale bez mrazu a sněhu a snad to nepřijde i když nám merunka ani raná broskev ještě nekvetou ale moc už neschází.Ahoj.Syn byl minulej tejden na moravě a tam bylo všechno v květu a teď tam je 40 cm. sněhu
maci,to je teda škoda té merunky,nám ještě nekvete a ani neni u nás sníh a je nad nulou
1holcicka :: Maci :: ta Priroda se vubec nechova sama k sobe feeer
1holcicka :: jo, tak nějak, hlavně mě strašně štve ta rozkvetlá meruňka, teda teď už zasněžená a zamrzlá
Babibi :: TO teda BRRRRRRRRRRRRRRRRR,u nás padá sníh a je fujtajbl počasí
Maci :: máš porytou zahrádku ,teď pokrytou sněhem??????,,,
holčičko,maci a milčo,všem vám přeji krásný začátek týdne i když je venku zase hnusná zima,BRRRRRRRR.
taky vám přeju hezký den... zahrádka poryta, ještě přesadit kvítečka...
milca :: Babibi :: dobrej startík do nového týdne přeju
ahoj holčičko už ho zaháním jízdou na kole a doufám ,že se mi to podaří.ahojky Broňa
1holcicka :: Babibi :: ahojky užívejte neděličku
milca :: ahojinky Mili
Babibi :: No to by byla velká škoda ,kdyby teď prišel mráz, budeme ho společně zahánět,aby nám ta krása zůstala
milčo taky třeji hezký pracovní týden
holčičko,to máš pravdu ta zima je hnus,nám už skoro kvetou meruňky a broskve tak se to aspoň zaství a doufám nám to nezmrzne jako v loni.Meruňka byla samej květ a pak to zmrzlo a bylo jich jen pět.Doufám ,že nezmrzne co kvete venku.S pozdravem Broňa
milca :: Babibi :: přání maželovi jsem vyřídila,děkuje a jste prý obě moc hodné,to já už jsem poznala také ,tady už se počasí moooooc pokazilo ,fouká ledový vítr a pomalu to je na sníh,jsou to moc velké zlomy z extrému do extrému z krátkých rukávů do zimní bundy.Přeji vám oběma pohodový víkend Mili ,na ty jahody je speciálni hnojivo - NA JAHODY-
ahoj kočičky prej se nám pokazí počasíčko,to je škoda
holčičko,přeji tobě a hlavně tvému manželovi,aby mu to dobře dopadlo a byl brzo OK!!!!také přeji krásný víkend
milčo taky se na výlet těším,bude to zajímavé.přeji krásný víkend
jo a zapoměla jsem krásný víkend vám všem
1holcicka :: tak ,že manželovi držím palečkyhezké odpoledne jaké je dobré hnojivo na jahody?
Babibi :: moc tě pozdravuji,sestra si tě moc chválí,jak se jí s tebou dobře píše už se těšíme na výlet do Prahy
Babibi :: milca :: ZuzanaK :: Měla jsem troch větší frmol a tak jsem nestíhala s jahodama vysvětleno ,souhlasím ,jinak přeji už to jaro.Budu mít teď starosti ,v úterý jde manžel na operaci,budou mu dávat umělé koleno
ZuzanoK.zalejvej ty jahody ty se většinou vzpamatujou
ahoj milčo dík za stánku mrknu tam ahoj
ZuzanaK :: já je dneska ostihávala a taky začínají už nové srdíčka nakukovat,ostříhej je a zalívej,Já mám 3 záhonky a ten jeden už budu muset letos nasadit znovu mladýma.A ty je máš v truhlíku kde?Pršelo na ně?Já přes zimu taky nezalívala,v neděli má pršet,tak mě to zaleje i s kytičkama.
milca :: ahojky, kdyz jsme u tech jahod -> ja se na ne loni vykaslala a letos jsem je nasla v truhliku sice s uschlymi listy, ale vypada to, ze po ostrihani tesne pod hlinou vykukuji zivotaschopne konecky. jenze ja je celou zimu nezalejvala vubec. je to mozny, mam to s nimi jeste zkusit???
ahoj holčičko,přemýšlej ať to jen kvete
ahoj Milčo mrknu se na to,já jsem cvok všude mám po dvoře nějakou nádobu s kytičkama,ale mně to hrozně baví
Babibi :: tzaky tě zdravím tohle jsem našla-balkonové kytičkyhttp://zahradnictvi.wz.cz/balkonove.php#1
1holcicka :: ahojík já zítra chci ostříhat na jahodách ty suché listy,mám je už i přhnojit?A co je dobré.
milca :: Ahojinky Mili dnes jdu pro hotové daň. přiznání ,tak se dlouho nemohu zdržet,přeji krásný celý den
Babibi :: Maci :: Promyslím to ,jo
jdu vás pozdravit a popřát hezký den a hodně sluníčka jo a ať rostou kytičky
taky se připojuji, my máme taky verandu na východ,
to jsem ráda že obroste hezky v létě kvete.Poraď co na parapetz ven za kytičky okno na východ ,ale ne muškáty na to okno chci něco jiného,muškáty mám na 4 oknech dík.
Babibi :: to víš že olověnec znovu obroste ,je to nezmar,také ho mám ,po zimě ho vždycky pořádně ostříhám a v létě je samý květ má také hezký druhý název PLUMBÁGO pa pa
holčičko,máš pravdu byla to nádhera přesazovala jsem muškáty a oleandry a mám nějaký kaput olověnec,ale snad se vzpamatuje,domluvila jsem mu zdravím Broňa
týden začal ukázkově ,paráda,nebe bez mráčkuBabibi :: milca ::
ahoj všechny zahradnice,neděle byla jako vymalovaná,úplná nádhera jen tak dál.Všem přeji krásný celý týden.
milca :: vymlasknutá neděle byla i u nás ,letěla jsem natěšená na zahradu a něco mi křuplo v noze,kterou jsem měla na podzim zlomenou ,teď na ní stěží došlápnu ,dala jsem na ní studený obklad a s hrůzou čekám ,co z toho bude
venku je tak nádherně a už mě kvetou krokusy a skalkové narcisy
Maci :: To je opravdu jih trochu z ruky