máme rádi kytičky
Babibi :: Může klidně i pořádně zabouchat ,já bych ho pustila hned ,zimu také nemusím a na jaro se strašně těším.V lázních to bylo dokonalé ,jedeme ve čtvrtek zase,je to od nás jen 60km a to zmáknu za necelou hoďku.pa pa
1holcicka :: ahoj tak si to užijte a fakt bacha na vysoké mrazy.Vlastně jste si to už užily.Já už se nemůžu dočkat JARA ,ale to si musím počkat ,ale pro nás milovnice kytiček tohle fakt není už aby jaro klepalo na okno
Babibi :: Také jsem ráda,že už je po všem tom shonu,Zítra jedeme s kamarádkou do Gmúndu objevily jsme tam nějaké solné lázně,tak to jedeme omrknout ,jen abychom nezmrzly ,má prý být -7
1holcicka :: AHOJKY dlouho jsem tu nebyla Vánoce byly hektické ale krásnéa už by mohlo být jaro aby se mohlo na zahrádku
Maci :: ahojky ,jsem ráda,že se ti líbí,zalévej jí opatrně ,/málo/,určitě ti vydrží déle než ta gerbera,po odkvětu jí udržuj a na jaře ,po mrazech ,jí můžeš dát ven a ona zase nasadí na květy Také ti přeji hodně krásných a spokojených dnů v novém roce
1holcicka :: moc děkuju za radu, vypadá opravdu moc hezky, snad to vydrží dýl než ty gerbery...
a přeju krásný vstup do novýho roku!!!
Babibi :: Tobě Broni osobně----MOC PĚKNÉ VÁNOCE----Pohlazení pro dvojčátka a pozdrav Baje
Všem Vám přeji nádherné prožití vánočních svátků v klídku a pokoji mezi blízkými.
Maci :: Kup dětičkám do pokojíčku Kalanchoe /kolopejky/ nejsou náročné ,jsou to sukulentní rostliny ,chtějí jen málo zalévat ,jsou levné a dlouho kvetou.Když je dáš do pěkných obalů určitě jim hezky oživí celý interiér,pa pa
AHOJ HOLKY JAK
JE
ahoj kytičky, já tu strašně dlouho nebyla, ale moc prosím, poradíte?
jaký kvítka - v květináči - se hodí do dětskýho pokojíčku? já kdysi četla, že ty malý gerbery, ale ty nám do 14 dní několikrát chcíply chuděrky...
milca :: ahoj no rostou jako z vody je to jen dobře.Měj se moc krásně dneska je venku nádherně sluníčko
Babibi :: a už jim bude 5 měsíců já tu dlouho nebyla
1holcicka :: jak se daří?A co zdravíčko?
Jeiny :: také ode mě 10, také tam mám dceru,ale už sme jí vynesli na dítě roku,ale měli sme podobný problém, taky nás vždy schazovali záměrně nám dávali nízká čísla. Chce to nejvíc zabodovat až ten poslední den večer. Hodně štěstí
milca :: ahoj včera jim byly 4 měsíce ahojky
1holcicka :: já pojedu na jaře
Babibi :: fakt?a jak jsou staré?Naše má půl roku a má 6.60
1holcicka :: ahoj vítám tě tady ,měla ses fajn jsi odpočatá tak se prosím tě šetři tady bylo v neděli nádherně sluníčko a dnes je také ahoj
milca :: ahoj dvojčata rostou už mají 7 kg měj se fajn tady bylo přes víkend krásně
1holcicka :: ahojky,co dělají kytičky??Určitě se jim po tobě stýskalo. Moje Azalka ještě kvete, tak mám radost. Měj se hezky a hezký zbytek neděle a dobré vykročení do nového týdne
milca :: nebylo to špatné ,ale na jaře bývá lépe Přeji ti hezký podvečer
1holcicka :: tě tady vítám jak bylo v lázních?Hezkou neděli
Babibi :: jak rostou dvojčátka?Taky hezkou neděli
všechny moc zdravím ,dlouho jsem tu nebyla--- Jeiny :: Lukymu jsem dnes dala první 10 a budu pokračovat,pokud to půjde, snad máte u vás lepší sobotu ,u nás leje a leje
Jeiny :: přišla jsem na to jde to každý den a tak hlasuji
Jeiny :: dala jsem 10
Jeiny :ala jsem mu desítku jak často můžu hkasovat
Jeiny :: ahoj jdu an to
přeji všem krásný ( i když smutný) večer. Mám prosbičku. Mohu Vás poprosit pro svého synka do soutěže o desítky. Posílám Vám odkaz na jeho stránku, je tam bodování od 1 do 10. Já bych chtěla poprosit, zda někdo z Vás udělá Lukáškovi radost a dá mu desítku (je to nejlepší známka). Přiznám se, že radost budu mít i já. Ono nám to totiž někteří lidé úmyselné kazí, dávají nám jedničky a tím pádem klesáme na posledné místa. Prosím, udělejte nám radost a dejte nám desítku. Budu Vám za Lukáška i sebe moc, moc vděčná. Zde je odkaz http://www.diteroku.eu/hodnoceni/3859/vaktor-lukynko.html . Moooc děkujeme a přejeme hezký zbytek víkendu.
Krásný podzimní večer.Dnes byl smutný
mlhavý den.Kytičky jsme donesli na hrob.
Babibi :: ta bude mít radost !
ZuzanaK :: mrknu tam Vánoce se potichu blíží ahojky
www.timinka.cz
ahoj holky - moje šikovná sestřička spustila web, kde má na prodej nějaké svoje ručně malované výtvory - všechno posílá na dobírku a jsou to i fajn tipy na lecjaký dárečky - sama mám od ní vybavenou kuchyň a obrazy v ložnici
tak tam mrkněte, bude mít určitě radost
blankat :: Já taky
jak je děvčata, já chci taky lázně
1holcicka :: ahojky tak si to užij dnes bylo nádherně ,já mám sice ještě na další 3 týdny ortézu ,ale musím dělat na zahradě musím to všechno uklidit.Užij si to v těch´Marjánkách a přeji ti tam ještě hodně sluníčka.I když nebude moc teplo ,ale při sluníčku je líp
1holcicka :: tam je ale dobře,tak se nabal teple a měj se tam moc hezky já tam byla jednou,ta fontána mě učarovala
milca :: mám zase Mariánky,ale bude tam asi zima
1holcicka :: ty se máš,já bych taky jela do lázní a kam jedeš?
blankat :: milca :: Babibi :: Ahojtě děvčata.Já snad nebudu mít klídek nikdy.V pondělí 29.9 mám nástup do lázní ,jeden aby se z toho "nevímco".Přes víkend jsme malovali,tak toho mám plné zuby a teď se ještě balit na studený podzim ,se asi picnu
hezký zbytek neděle
1holcicka ::hezkou neděli
Babibi :: tak pry nemá,že má jeden a ten potřebuje.Měj se krásně dvojčátka už musí být veliká,dej někdy na info fotečku,abych se mrkla
milca :: ahojndíky moc měj se krásně ahojky
Babibi :: zeptám se dcery jestli nemá,tady něco prodává na mimča a i těhotenské rifle http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=76461
ahoj kočičky,nevíte ,kdo by prodal beránka pytel na mimčo díky moc
1holcicka ::ahojky zdravím ,vím ,že to bude krásné ,ale šetři se pápápá dneska je tu nádherně sluníčko
AHOJTE,moc prosíme o podporu v soutěži Vaším hlasem...Rádi oplatíme...
http://pampers.cz/cz_CZ/klub_uzasnych/gallery_view.php?page=10&id=13004&from=gallery
Děkujeme
1holcicka :: děkujeme
Bery-rescue :: mrknu se ,zajímá mně to
Baja24 :: už letím bodovat
milca :: Babibi :: Baja24 :: moc vás zdravím,zase mám frmol na výstavišti připravujeme výstavu Vzdělání a řemeslo zítra vypukne,dnes jsem celý den aranžovala a zdobila,na jihu je také zima a leje a leje