léto
zeta DÍky! ok krást!!!
Metulka :: kraď
hmmm tak nevím krásst - nekrást???
ale hlavně nestíhám!!! takže mazlíček musí počkat!:-(
radek.klesnil :: bane
Metulka :: aj třeba sú kontaminované, ale neslinatj, nechrochtaj a nefuněj
zeta :: Ty kočky budou asi vycpané, že?
Metulka :: v tomhle případě klidně kraď, ne?
Radku, já bych si mazlícího chlapa pořídila ráda, ale kde vzít a nekrást??? poraď
ZETO kočky dobrý ale čistotné jsou jen v případě, že nechodí ven. Jinak jsou taky kontaminované.
radek.klesnil :: není, blééé, sliny roztroušený všude po bytě, nebo taky utřený do lidských oblečení, brrr...jinak já mám 3 kočky, ty jsou čistotné, nechrochtaj, neslintaj a nefuněj
Metulka :: to si spíš pořiď chlapa třeba bude taky mazlící, ale s tím posloucháním nevím nevím
tady se rozjela kinologická debata!!!!
To mě by to bylo jedno, hlavně aby Bobík byl mazlící a poslouchal! Jinak beru vše....
už vás slyším - pořiď si plyšáka...
radek.klesnil ::
Bóbika :: no jen jestli to není spíše naopak
zeta :: a to je na něm to sympatické ...ne?
radek.klesnil :: 4 kg a na uchrochtaný psy se dívá divně
basenji taky není špatný
radek.klesnil :: hm, ten moc chrochtá, funí a slintá
zeta :: mě zase přijde vtipnej buldoček
bych chtěla vlkodava
Bóbika :: no to musí být zažitek, jestli je tak velkej jak maj mí rodice (tedy malej maj jorkšíra ...)
Bóbika :: u nás taky, byl...Ale byl tak krátkej, že už ani nevím
tak náhodou Bobiko, už nebolí!!! Ale chtělo by to masáž!!!
Radku je rejpavá anoano!
Jinak já se taky těším, až se náš Bóbika bude plácat v hlubokým sněhu
radek.klesnil :: u nás byl podzim nádhernej
zeta :: dyt ani podzim poradne nezacal i kdyz dneska to tak nevypada, fuci tu tedy dost
radek.klesnil :: už aby bylo jaro aspoň
zeta :: každopádně i ta představa stojí za to
radek.klesnil :: dovedu
zeta :: Tak to joooo no dovedes si to predstavit?
radek.klesnil :: jaxe Bóbika bude topit ve sněhu, když ho tak miluje
koukám, co vás tak rozesmálo ....
Metulka :: Ta Bóbika je ale rejpavá, co?
Však až bude mít sníh až ke krku, mi teprve po kotniky ...
Metulka :: za krkem, ale to určitě nebude tím, že je podzim
no tak až nyní!!!! :-((( bleee! ach jo , rýma, bolí mě v krku, za krkem, no to to pěkně začíná!!!
Bóbika :: Tak dneska to tak nevypadá Huráááá
teda tady se to rozjelo!!! týýýý brďo!
vidíš co dokáže jedno skončený léto!
Konečně skončilo
zeta :: Ne, ja to myslel při tom plavaní ....jako že mavas - kmitas nohama jako třeba při kraulu...ale je to preci jen jine s kyslikovou bombou a navíc já plavu spise prsa....takže na to kmitani nohou jsem nebyl zvyklej, tak se mi pak pletly, no :-)
radek.klesnil :: pletli se ti nohy, jo? to je divný, ne? jako když slezeš z centrifugy třeba jo? to je zvláštní, to by mne u potápění v životě nenapadlo. já si radši svou fobii nechám, občas jsem v moři zažila i panickej strach, když jsem byla dál od břehu a moře se vlnilo a přes proudy bylo těžké dostat se zpět na břeh, nebo i když bylo klidné a já neviděla na dno, to mne zase děsili ty vodní příšery. no jo, holt jsem středoevropan suchozemec
zeta :: fobie jsou od toho, aby se překonávali! je to fakt super! ikdyž se mi pak pletli nohy
radek.klesnil :: právě ve španělsku se tam málem rvali o potápěčské brýle, já jediná ne, ja si i nerada máčím uši, asi trochu fobie
zeta :: tak to já asi taky ne ale byl jsem jen v 7-10 m, tam jsem byl za příšeru zřejmě jen já
radek.klesnil :: to já bych se nepotápěla, ani bych nechtěla vědět, co ftom moři plave za příšery
zeta :: I tak je co závidět ... :-) Já byl akorát ve Španělsku, ale zase jsem se potápěl, i s bombou...
radek.klesnil :: no snažila jsem se, ale takový ty thajska, indonésie a nový zélandy mne minuli, bylo to drahy a nějak jsem na to nemela, byla jsem nejdál v řecku, jinak evropu mám celkem sježděnou
zeta :: Koukám, že jsi nějaká cestovatelka ...
radek.klesnil :: jo jo, španělsko i itálii jsem procestovala autem, tam je krásně, to jooo
zeta :: co v holandu, ale v takovém 3panělsku, Itálii ... to by bylo labůžo