Vaření, recepty... a co jste dnes měli dobrého?
kopik :: máme stravovací povinnost
Karolínka :: Tak si příště vem z domova dobrůtku at nemusíš ty blafy.
kopik :: byl to blaf a jsem tady do 19
Karolínka :: Ahoj,tak at ti to rychle uteče a doufej že blaf nebude ale něco dobrého.
jsem v práci a ani nevím nevím co dneska vaříme,ale v sobotu to vždycky bejvá nějakej blaf
zapečené brambory s kuřecím
kuřecí se sýrovou omáčkou,těstoviny
Maci :: No ty tomu dáváš na frak. Ale já dnes taky jen tak aby se neřeklo,udělala jsem jim knedlí s vajíčkem,ale ještě jsem pekla buchty.
kafe, slunečnicový chleba a sardinky ve šťávě
kafe vařila já...
chleba nevím...
a sardinky se asi nevařily vůbec
vepřové koleno na paprice,knedlík /vařila já /
Já bych tak chtěla,aby aspoň někdy ta závodka vařila za mně
vepřový plátek,rýže vařila závodka,docela to ušlo
tAK UŽ SE ZASE VAŘÍ
Kuřecí rizoto s žampiony,kukuřicí a rajčaty.
kuřecí prsa v sýrovém těstíčku
kuřecí prsa na žampionech
Tak tady to vypadá,že národ drží pernamentně dietu
Karolínka :: Ahoj,kdepak se touláš,že se nepřijdeš ani na chvilku podívat na ff
Vyhrajte super ceny jen za hraní her je to fakt supr za zkoušku to stojí tady je odkaz vyhrát můžete i motorku notebooky a tak za týden hraní už mám klávesnici logitech
stačí když budete šířit odkaz http://www.maxo.cz/?r=0af79523de0
Ahoj. Prosim o podporu v hlasovani o nejhezci dort. Ten muj je s Borkem stavitelem. Dekuji predem za kazdy hlas. http://www.toprecepty.cz/soutez-hlasovani.php?stranka=2
Tak koukám že odnového roku tady nikdo nevaří? To držíte dietu.
milca :: Taky jim je zdobím šlehačkou a jahody nebo maliny.A jelitovej prejt jsme měli včera.Dnes byl smažený květák a brokolice.
u nás budou dnes jelítka,dostali jsme je se zabijačky
jinka :: a já zase mám ráda a ještě nahoru ozdobit šlehačkou a jahody,mňam
milca :: Simča si naporučila palačinky.Br,já to nejím.
jinka :: já nevařím dnes,jsem navařila včera gulášu kotel
milca :: No ono to vypadá,že nás nevařilo víc. Já dnes přírodní roštěnou a rýži.
Karolínka :: ahojky kdepak se touláš,ty jsi měsíc nevařila?
dneska špagety,rychlé a nenáročné
ahoj, včera jsem zkusila ten Pangasius a je to výýýborná ryba - a stačí jen malinko osolit, trochu pálivé papriky, posypat mraženou zeleninou (třeba "lečo", aby tam byla i cibule) a plátky ryby kapku polít protlakem rajč. s česnekem. s bramborama byla suuuupeeer
U nás dnesPolívka kuřecí, pečené kuře a protože rýži jsem kvůli kecání na fifty připálila tak máme bramborovou kaši.A zeleninový salát
Karolínka :: jééééééé já chci jitrnici
dneska zabíjíme čuníka,takže mňamek hafo
už jsem tu dlouho nebyla dnes bude bramborová kaše a dušený masíčko na rajčatech
Vepřové plátky s houbovou omáčkou,těstoviny
bramborový knedlík,pečeně,zelí,nudlová polévka
Karolínka :: NE? běžně se prodává já ji ted sehnala za neuvěřitelných 89 jinak 120 -150 a je bez kostí výborná
zelňáky,bramborová kaše
Karolínka :: Tak u nás jen buřt guláš a to ještě vařenej včera,poněvadž jsem dnes byla celý den v nemocnici
špagety s mletým masem a sýrem
ZuzanaK :: díky ,kouknu
www.timinka.cz
ahoj holky - moje šikovná sestřička spustila web, kde má na prodej nějaké svoje ručně malované výtvory - všechno posílá na dobírku a jsou to i fajn tipy na lecjaký dárečky - sama mám od ní vybavenou kuchyň a obrazy v ložnici
tak tam mrkněte, bude mít určitě radost
lumil :: to vypadá fakt zajímavě,jenom tu rybu jsem v životě nikde neulovila
Pangasius na zelenině
Ingredience: ryba - Pangasius (sladkovodní žralok, ale je skoro bez kostí, a velmi dietní), kečup, česnek, cibule, mražená zelenina, podravka, sladká paprika a mleté koření (dá se použít i grilovací)
Postup přípravy: Asi 2 hodiny předtím, než má být jídlo hotové, vytáhneme pangásia z lednice, abychom si ho nakořenili. Připravíme pekáček, ve kterém rybu budeme dělat a cibuli nakrájenou na kolečka rozmístíme po dně pekáče, stejně to uděláme i s česnekem. Zalijeme to po celé ploše lehce vodou (vody mnoho nedáme, protože pangásius při rozmrznutí vodu pustí) a posypeme paprikou, podravkou a mletým kořením. Na to poskládáme kousky pangásia (které už jen okřeníme podravkou, paprikou a kořením) a nechámeho tak přímo na pekáčku rozmrznout, po dvou hodinách přidáme do mezer, mezi plátky pangásia po polévkové lžíči kečupu (nešetříme!). A celé to posypeme zeleninou a můžeme ještě jednou přesypat podravkou (množství přidávaného koření dáváme jen podle svého vkusu). Dáme do touby a pečeme 15-20 min. při teplotě 180 °C.
to by mohlo být dobré zkusím
bramborový knedlík,vepřové a zelí mňam
vepřový guláš kolínka
řízek,bramborová kaše vařila já,ikdyž pracovala.Ale jen trochu
bramborový salát,sekaná vařila dcera,já byla v robotě a zítra jdu zase na 12
Karolínka :: Tak já dnes dělala šunkofleky.
milánské špagety,před chvílí jsem dorazila z práce a tohle je hnedka
jinka :: děkuji,jste strašně hodní