Diskuze POMOC - HYPERAKTIVITA

FiftyFifty, společenský magazín.
Diskuze POMOC - HYPERAKTIVITA na FiftyFifty.cz. Články, recenze, povídky, stále nové soutěže, hry, horoskopy na týden atd.
Magazín pro ženy i muže > Diskuze POMOC - HYPERAKTIVITA

FiftyFifty
Share

POMOC - HYPERAKTIVITA


Vkládat příspěvky do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé

image/svg+xml rous7 :: 30.03.2012 20:11:55

Dobrý den přeji všem maminkám,

jmenuji se Růžena Jarkulišová a dělám bakalářskou práci na téma Výchova dětí s ADHD a její součástí jsou anonymní dotazníky pro maminky od hyperaktivních dětí. Moc Vás prosím o spolupráci a vyplnění toho dotazníku. Je uveden na této stránce
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dERyTDZNQ1pIcTd2V0tzSmxPd1ptOXc6MQ#gid=0

Velmi Vám děkuji.

image/svg+xml baron :: 15.05.2009 19:55:11

Dobry večer i ja jsem mezi vami rodiči synovi je v zaři 9 roku vim jeho diagnozu od zaři 2008 vaše přispěvky jsem četla aji jsem si poplakala znam vše moc dobře ty trapne pohledy okoli kteři si mysli spratek nevychovanej dej mu par facek je to rozmazlenec a podobně rada bych se s vami spojila ale jsem přes počitač amater mam vaše iqk moje je443691610 bublina zatim pa

image/svg+xml kathyalp :: 06.02.2008 17:57:25

Všem přeji krásný večer,

jsem maminkou 4leté dcerky Martinky a bojujeme již dlouho, ale vidím, že úspěšně se syndromem ADHD.Právě jsem založila vlastní blog, který je momentálně spíše určený tomuto tématu.

Tím bych chtěla pomoci jiným maminkám a tatínkům seznámit se s touto problematikou, nebo i sama ráda přijmu poznatky jiných rodičů. Najdete zde postupně mé vlastní zkušenosti, první, byť zdánlivě nepatrné příznaky, říkadla a pohádky, budu zde i pořádat různé soutěže, tipy na výlety či ozdravné pobyty. Také přibudou neméně důležité kontakty. Postupem času bude témat více, nejen z této oblasti.

Ale všechny, kteří buď již máte zkušenosti, nebo se chcete jen informovat, prosím, pomozte mi vytvářet tyto stránky.

A proč vlastně jsem se pro tohle rozhodla - já i manžel jsme do tohoto problému byli vhozeni jako do vody, ale učit se v tom plavat jsme museli sami. Chtěla bych pomoct jiným, kteří si nejsou jisti, zda se jich toto týká, nebo neví kam se obrátit. Jaký zvolit nejlepší přístup atd. A navíc uvidíte, že na tenhle problém nejste sami, a že nejsou jen takoví lidé, kteří budou na vaše dítě koukat jako na zlobivé a vzteklé.

Protože pojem hyperaktivita není jen "živější" dítě, jak se spousta lidí mylně domnívá. A rodiče, kteří vědí, že takové dítko mají nejsou nutně ve škatulce hysterických, nezkušených lidí.

Tímto všem, kteří mi pomohou děkuji. A nepomůžete tím jen mně, ale i ostatním. Pište příspěvky, zkušenosti, vlastní tipy a triky, náměty co by vás zajímalo. Budu se také snažit hledat potřebné kontakty i ve vašem okolí, kam se budete moci obrátit.

Případně na této diskusi vkládejte své dotazy.

www.kathyalp.blog.cz


1


© 2005 – 2019 FiftyFifty.cz