Diskuze Masáže - Masérna Na Dlani Mariánky

FiftyFifty, společenský magazín.
Diskuze Masáže - Masérna Na Dlani Mariánky na FiftyFifty.cz. Články, recenze, reportáže, sexy povídky, stále nové soutěže, hry, horoskopy od kartářky, poradny.
Magazín pro ženy i muže > Diskuze Masáže - Masérna Na Dlani Mariánky

FiftyFifty
Share

Masáže - Masérna Na Dlani Mariánky

Vkládat příspěvky do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé

žena kianid1357 :: 04.09.2011 23:12:39
muž zigon :: 09.12.2010 19:09:35

Něco o nás

Je všeobecně známo, že vhodně zvolené a profesionálně provedené masáže a s nimi související služby mají blahodárný vliv na naše zdraví a to jak fyzické, tak i psychické. V dnešní uspěchané a hektické době se mnohdy nemáte čas věnovat vašim zálibám, jste neustále ve shonu, to má zcela jistě nepříznivý vliv na vaše zdraví. Proto byste si měli alespoň občas dopřát drobnou relaxaci, pokud ji spojíte s masážními službami, můžete si být jisti tou nejsprávnější volbou. Uvidíte sami, že se po procedurách budete cítit mnohem příjemněji a uvolněněji, naberete tak zase nové síly a vaše zdraví tak bude posíleno. Masáž je nejstarším typem terapie, díky které dochází k odstraňování bolesti, či zmírnění stresu. I Ostrava nabízí zajímavé masáže právě v Masérně Na Dlani Mariánky.
Více na www.masaze-ostrava.info

muž zigon :: 09.12.2010 11:55:17

Pondělky bez hendikepu v Ostravě.

Ano, Pondělek bez Hendikepu, takto jsem nazval svůj první projekt Masérny Na Dlani Mariánky. Bez hendikepu, a přesto se zaměřením na pouze hendikepované děti. V pondělky Masérna Na Dlani Mariánky věnuje bezplatně své služby postiženým dětem.

Jako Newton má své jablko, tak já mám neznámou dívenku, jež mi bylo ctí poznat při své praxi v Lázních Klimkovice. Na dětském oddělení jsem onu dívenku vyzvedl z vozíčku a položil na masérské lehátko. Ihned po přiložení rukou na její zádíčka jsem ucítil to, co ona okomentovala slovy „ó to je teplo“. Dnes už vím, kde se ono teplo, ona energie, bere. Dnes už vím, proč jsem si tohle mohl prožít a k čemu mi pomohla. Můj prožitek byl jako blesk z čistého nebe. Jako pokyn, chlape! Tohle dělej. Chlape, tímto jsi!!! Nepobral jsem jméno ani diagnózu této úžasné dívky, jediné co vím, že spolu s bráškou sdíleli osud z kolečkového křesla. Byla středa, byl Únor a já se narodil.

Díky tomuto mám svou masérnu v Ostravě - Mariánských Horách na ulici rtm.Gucmana 3/1190, kterou jsem začlenil do sítě Masérny Na Dlani a díky tomu mohu věnovat Pondělky jako bezplatnou pomoc postiženým dětem.

Více informací na:
www.masaze-ostrava.info

1

© Copyright 2005 – 2012 Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu provozovatele zakázáno.