Diskuze originální dárky

FiftyFifty, společenský magazín.
Diskuze originální dárky na FiftyFifty.cz. Články, recenze, reportáže, sexy povídky, stále nové soutěže, hry, horoskopy od kartářky, poradny.
Magazín pro ženy i muže > Diskuze originální dárky

FiftyFifty
Share

originální dárky

Vkládat příspěvky do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé

žena Mishky :: 06.05.2011 10:32:34

Dobrý den,
já nakupuju poslední dobou jen vouchery přes www.hyperslevy.cz a rodině i známým dělám fakt velkou radost..hlavně ty pobyty se mi vyplatily

žena zuzka.stikova :: 04.05.2011 21:02:35

DAhoj,
já jsem před nedávnem koupila příteli kamasutru( www.jahrdina.cz/Stranky/Ukazka-knizky-Kamasutra ), kde jsou vytištěna přímo naše jména :-D. Byl to spíš takový vtípek, ale líbilo se a myslím, že jsem byla dost originální.

žena Černica :: 30.04.2010 22:41:43

Ahoj,

já jsem řešila ten samý problem. Nakonec jsem využila to, že můj přítel má rád fururistický desgn a koupila jsem mu baťoh (www.topgal.cz/batohy/studentske/HIT-137/C---Grey/), protože ten co měl, byl už fakt moc špatný.Byl to taky praktický dárek a přítel se potěšil

žena f.magda :: 06.04.2010 11:31:32

Ahoj,
máte nějaký tipy na originální dárek pro chlapa? Něco co je nevšední. Myslela jsem, že bych mu dala nějaký zážitek. Ale ani mezi nimi nemůžu najít nic opravdu originálního. Poraďte...

1

© Copyright 2005 – 2012 Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu provozovatele zakázáno.